Nekada je važio za opasnog frajera: Mateja Kežman sada izgleda ovako!

Autor:

25.06.2021 22:00

Foto:

Foto:

Izgled Mateje Kežmana iznenada postao je glavna tema domaćih medija, a drastična promena koju je napravio bivši fudbaler iznenadila je njegove obožavaoce.



Bivši fudbaler Mateja Kežman uživa u zasluženoj penziji, a uprkos činjenici da se odavno povukao iz javnosti, promena koju je nedavno napravio nije mogla da prođe neopaženo. Kako bi se udaljio od radoznalih pogleda, Kežman je odlučio da se preseli na Kopaonik, a činjenica da je veliki ljubitelj prirode i zdravog načina života dodatno mu je olakšala ovu odluku.

Kako su svojevremeno preneli domaći mediji, bivši sportista je pre izvesnog vremene kupio luksuznu nekretninu na pomenutoj planini, te je odlučio da se sa porodicom preseli na istu.

Dok se još uvek aktivno bavio fudbalom, Kežman je važio za opasnog frajera, međutim, iznenadna promena imidža iznenadila je brojne obožavaoce poznatog fudbalera. Ako je suditi po fotkama, Kežman se potpuno prepustio čarima života u prirodi, pustio je veliku bradu, nekarakterističnu za njega, te nosi neurednu frizuru.

Pročitajte i Još jedan naslednik: Mateja Kežman čeka peto dete!

Mišljenja su podeljena, dok neki smatraju da ovakav izgled priliči čovek njegovih godina, drugi su ipak mišljenja da bi malo više vremena trebalo da posveti izgledu.

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading