Danica Ristovski

Razvod joj baš prija: Danica Ristovski iznenadila novim imidžom, ni vi nećete ostati ravnodušni (foto)

Autor:

13.02.2023 19:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Danice Ristovski komentarišu svi. Da li posle razvoda izgleda bolje nego ikada?



Danica i Lazar Ristovski prošle godine stavili su tačku na svoj brak nakon četiri decenije ljubavi. Iako je svako nastavio svojim putem, ostali su u prijateljskim odnosima, a kao razlog za razvod Ristovski je tada naveo da su izgubili žar, zanos i ljubav nakon 40 godina.

- Životnu energiju treba slediti i poštovati kako se ljudi ne bi porazboljevali. Životna energija mora da ima svoj tok. Jer ako se taj tok zaustavi, ako se prepreči nasilno, onda dolazi do tragičnih posledica i završetaka – rekao je Lazar Ristovski za Gloriju.

Pročitajte Danica Ristovski - Prvo pojavljivanje nakon razvoda

Boško Karanović

 

Glumica se posvetila sebi i karijeri, te ostvarila zapaženu ulogu u seriji „Igra sudbine“, koju je nedavno napustila. Ali, Danica će se uskoro vratiti na male ekrane rolom u seriji „Zakopane tajne“, a fotografije sa ovog snimanja su dokaz da bivša supruga Lazara Ristovskog izgleda bolje nego ikad.

Pročitajte Ne želi da je vidi - Lazar Ristovski izbegao susret s bivšom suprugom

Ata Images

 

Danica je promenila imidž, a njeno novo izdanje naišlo je na brojne pohvale. Ako je suditi po paž frizuri u crvenkastoj nijansi, mladalačkom mejkapu, i odličnoj liniji, glumici razvod i te kako prija.

Ata Images

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading