Danica Ristovski

Prodoran pogled, lepota filmske dive: Ovako je Danica Ristovski izgledala u mladosti

Autor:

18.10.2023 16:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Danica Ristovski u mladosti je bila prelepa



Vest da Lazar Ristovski ima 39 godina mlađu devojku iznenadila je javnost, pa otkako je objavio fotografije sa novom izabranicom Anicom Lazić, poređenja sa njegovom bivšom suprugom ne prestaju.

Da glumac nije ostao imun na mladost, vidi se na osnovu njegove nove devojke, pa su se mnogi zapitali da li je zaista slab na plavuše i kako je Danica Ristovski u mladosti izgledala.

Ata Images

 

Danica Ristovski u mladosti bila vanserijska lepotica

Danica danas ima 67 godina, a na početku karijere važila je za pravu lepoticu. Izgled Danice Ristovski nekada je ostavljao bez daha, pa nije ni čudo što su joj režiseri dodeljivali upravo uloge zavodnica.

Pročitajte On uživa sa 39 godina mlađom, a ona... Kako je Danica Ristovski odreagovala na vest o vezi bivšeg muža

Kao vrlo mlada, Danica se pojavljivala u manjim ulogama u ostvarenjima koje danas znamo kao kultna, poput serija „Pozorište u kući”, „Vruć vetar” i „Svetozar Marković”, a sa 22 godine je zabeležila ulogu i u filmu „Dvoboj za južnu prugu”.

You tube print screeen

 

U ostvarenju koje je režirao legendarni Puriša Đorđević „Dvoboj za južnu prugu“ 1978. godine, Danica je igrala sa Dragomirom Bojanićem Gidrom, a tumačila je lik lepe Jelene.

You tube print screeen

 

Tada je bila poznata kao Danica Kotorčević, a mnogi kažu da je svojom pojavom ostavljala snažan utisak.

Komentari. (2)

Loading
Tijana

20.10.2023 16:20

Danica je jedna dama, lepa i dostojanstvena! Tako da, mislim da, ce se Lesi vratiti kuci, gde i pripada!

1977

22.10.2023 11:33

Realno Danica nikada nije bila naročito lepa zena ali dostojanstvena dama,da.Zelim joj svu srecu sveta jer je Lazar kao covek nikada nije ni bio zasluzio.