Lazar i Anica

Konačno prekinula medijsku ćutnju: Posle vesti o vezi sa Ristovskim, oglasila se njegova devojka

Autor:

16.10.2023 18:00

Foto:

Foto:

Devojka Lazara Ristovskog oglasila se na InstagramuLazar Ristovski i 39 godina mlađa koleginica Anica Lazić uplovili su u emotivnu vezu, što je proslavljeni glumac nedavno objavio na svom Instagram-nalogu, a potom i potvrdio za medije.

Posle toga par je uslikan u javnosti na otvaranju jednog filmskog studija držeći se ruku podruku, ali devojka Lazara Ristovskog nije se oglašavala sve do sada.

Instagram

 

Naime, posle vesti o vezi sa Ristovskim Anica je na neki način prekinula ćutnju, te na svom Instagramu objavila prvu fotografiju otkako je veza sa starijim kolegom obelodanjena.

Anica je uslikana kako uživa u prirodi, a ako je suditi po njenom osmehu nova veza joj i te kako prija.

Inače, kako navode domaći mediji, glumac već neko vreme živi sa svojom novom izabranicom, sa kojom je i sarađivao na seriji "Drim tim".

 

Pročitajte On uživa sa 39 godina mlađom, a ona... Kako je Danica Ristovski odreagovala na vest o vezi bivšeg muža

Devojka Lazara Ristovskog završila je studije psihologije u Italiji, sada se bavi glumom, a popularni glumac ne krije da je i te kako ponosan na nju.

Podsetimo, Ristovski je nedavno za medije potvrdio da je u vezi sa Anicom, ali da ona nije razlog njegovog razvoda.

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - istakao je glumac.

Komentari. (0)

Loading