Anica Lazić

Tek sada će krenuti kritike... Devojka Lazara Ristovskog nikad provokativnija

Autor:

21.10.2023 13:44

Foto:

Foto:

Devojka Lazara Ristovskog u nikad provokativnijem izdanju



Popularni glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski uživa u novoj vezi. Devojka Lazara Ristovskog Anica Lazić, mlađa je od njega 39 godina, a ako je suditi po fotografijama na njenom Instagram nalogu ne stidi se da svoju mladost pokaže.

Instagram

 

Naime, Anica je izašla sa drugaricama što su ovekovečile fotografijom na kojoj je najviše pažnje privukao stajling mlade glumice. Devojka Lazara Ristovskog nosila je zelenu mini-haljinu koja je isticala njene vitke noge.

Iako je gornji deo bio zatvoren, mnogi su komentarisali da je haljina previše kratka.

Pročitajte Prodoran pogled, lepota filmske dive - Ovako je Danica Ristovski izgledala u mladosti

Anica je stajling upotpunila elegantnim salonkama, dok je frizuru stilizovala u blage talase.

Devojka Lazara Ristovskog takođe je objavila i selfi sa proslave, međutim izgleda da joj ove večeri njen izabranik nije pravio društvo.

Instagram

 

Otkako su obelodanili vezu, mlada glumica je u centru medijske pažnje, a priča se da je romansa počela na snimanju filma „Drim tim“.

‒ Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam – izjavio je Ristovski nedavno za medije.

Pročitajte On uživa sa 39 godina mlađom, a ona... Kako je Danica Ristovski odreagovala na vest o vezi bivšeg muža

Podsetimo, Danica i Lazar Ristovski posle više od četiri decenije prošle godine objavili su da se razvode, a ova vest iznenadila je javnost.

‒ Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno, potrošili smo energiju koja nas je držala zajedno – rekao je tada glumac.

Komentari. (0)

Loading