Danica Ristovski

Nekad i sad: Pogledajte kako je Danica Ristovski izgledala u mladosti, ovo je zaista ona (foto)

Autor:

28.07.2023 20:20

Foto:

Foto:

Fotografija Danice Ristovski iz mladosti privukla je veliku pažnju javnosti, jedno svi komentarišu



Naša poznata glumica Danica Ristovski koja će u novembru proslaviti 68. rođendan može se pohvaliti savršenim izgledom koji prati damsko držanje i stil.

Boško Karanović

 

Rođena je u Beogradu gde je pored osnovne i srednje škole završila Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Predraga Bajčetića

Pročitajte Danica komentarisala ispovest Lazara Ristovskog o krahu braka, njene reči dugo će se prepričavati

Prvakinja Beogradskog dramskog pozorišta osvojila je srca publike značajnim ulogama u predstavama  "Dugo putovanje u Jevropu", "Kad su cvetale tikve", "Moskvičem do pakla", "Draga Jelena" i mnogim drugim.

Uloga u filmu "Dvoboj za južnu prugu" obeležila je njenu karijeru, a fotografija Danice Ristovski iz tog perioda svedoči da je glumica u mladosti bila podjednako lepa kao i danas.

printscreen

 

Podsećanja radi, "Dvoboj za južnu prugu" je ostvarenje iz 1978. godine, čiju režiju potpisuje Zdravko Velimirović, a scenario Puriša Đorđević.

U pitanju je stari partizanski film sa Dragomirom Bojanićem Gidrom u glavnoj ulozi, a Danici je tada pripala uloga mlade i lepe Jelene. 

Pročitajte Nije bilo venčanice, samo ručak kod roditelja - Detalji venčanja Lazara i Danice Ristovski

Ona je, inače, u filmu potpisana kao Danica Kotorčević, budući da je ovu ulogu ostvarila pre udaje za glumca Lazara Ristovskog, od koga se nedavno rastala posle 42 godine ljubavi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Mirjana

29.07.2023 12:41

Sve joj je džaba kada se udala za ***** čoveka. Ona dama,divna žena, a on u starosti izgubio pamet. Razveli se jer je, kako bi on rekao, nestala ljubav. Boze sačuvaj.