Nije bilo venčanice, samo ručak kod roditelja: Detalji venčanja Lazara i Danice Ristovski

Autor:

24.02.2022 18:00

Foto:

Foto:

Glumica Danica Ristovski otkrila je detalje venčanja sa Lazarom



Lazar i Danica Ristovski su u prosecu razvoda posle 42 godine provedene u braku, o čemu je Gloria prva izvestila javnost u opširnoj ispovesti velikog glumca.Kako je izgledalo njihovo venčanje 1980. ispričala nam je Danica pre nekoliko godina.

Pročitajte i Danica komentarisala ispovest Lazara Ristovskog o krahu braka, njene reči dugo će se prepričavati

Promo

 

 

Na početku studija upoznala je i supruga, glumca Lazara Ristovskog. Prepoznali su se čim su se videli. Građanski brak sklopili su 1980. u opštini, odakle su otišli na ručak kod njenih. Nisu želeli pompezno venčanje jer su smatrali da je sama ljubav dovoljna. On nije bio u odelu, niti ona u venčanici. Bili su jednostavno odeveni.

Pročitajte i Moje cvetne - Sandra Bugarski i Milica Milša dale podršku Danici Ristovski

Dalibor Danilovic

 

 

- Već na prvoj godini moj Lazar me je osvojio hrabrošću i lepotom. Autentičan, na prvi pogled izdvajao se iz mase. I danas uzdrhtim kada se slučajno sretnemo. Kada se rodio naš sin Petar, stalno sam se osmehivala, a kada je na svet došao Jovan, spoznala sam šta zaista znači superiornost nad životom u najlepšem smislu. Imati jedno dete je san, a tek dvoje beskrajna lepota. Kada smo se nas četvoro prvi put zagrlili, to je bila istinska, skoro opipljiva sreća – govorila je Danica.

Pročitajte i Njihova sreća nema cenu - Naslednici Danice i Lazara Ristovskog podržali odluku roditelja

Dalibor Danilovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading