Danica Ristovski

Kakva promena! Danica Ristovski ima novu boju kose i frizuru, kako joj stoji? (foto)

Autor:

31.01.2024 15:15

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Izgled Danice Ristovski doživeo je drastičnu transformaciju, evo kako glumica sada izgledaDok je Lazar Ristovski nedavno proslavio prvu godišnjicu ljubavi sa Anicom Lazić, njegova bivša supruga Danica, makar na kratko povukla se iz medija i uživala u novogodišnjim i božićnim praznicima.

Ipak, ovih dana je na Instagramu osvanula njena najnovija fotografija na kojoj možemo da vidimo da je izgled Danice Ristovski doživeo drastičnu promenu.

Ata Images

 

Bivša supruga Lazara Ristovskog očigledno uživa u svakom novom danu, a tome u prilog govore i najnovije fotografije na kojima je u prvi mah nismo prepoznali.

Naime, glumica je rešila da se posveti sebi i da se podmladi, pa se ofarbala u crveno, počela da se šminka izraženije, a promenila je i stajling.

Izgled Danice Ristovski nikada nije bio bolji

Za crvenu kosu vezuje se različita simbolika. Obično se kaže da su žene sa ovom bojom kose smele, odvažne i ne prihvataju kompromise.

Ata Images

 

Bilo kako bilo, novi izgled Danice Ristovski naišao je samo na komplimente jer su svi oduševljeni kako glumica pleni pozitivnom energijom.

Pročitajte Ni ona ne tuguje, naprotiv... Danica Ristovski 68. rođendan proslavila u najlepšem društvu (foto)

Da li će ostati verna novoj boji kose i imidžu ili je u pitanju transformacija za određenu ulogu, sačekaćemo da vidimo. 

Svakako, Danici ovo savršeno pristaje, a novu frizuru i boju kose pogledajte OVDE.

Komentari. (0)

Loading