Danica Ristovski

Ni ona ne tuguje, naprotiv... Danica Ristovski 68. rođendan proslavila u najlepšem društvu (foto)

Autor:

08.11.2023 10:56

Foto: Promo

Foto: Promo

Danica Ristovski rođendan proslavila u njihovom društvu



Šestog dana meseca novembra Danica Ristovski prima čestitke i lepe želje povodom njenog divnog dana. Tako je bilo i ove godine, doduše, malo drugačije u odnosu na prethodne godine.

Ove godine Danica Ristovski rođendan je proslavila u društvu najmilijih - sinova, snaja, unučića ali i najbližih prijatelja. 

Boško Karanović

 

Pre nepune dve godine stavila je tačku na četiri decenije dug brak sa kolegom Lazarom Ristovskim, a to je bila tema o kojoj se danima spekulisalo u medijima. 

Taman kada je pala u zaborav, sedamdesetogodišnji glumac otkrio je da je ponovo srećan u ljubavi sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić.

Danica Ristovski rođendan proslavila baš onako kako je zamišljala

O najnovijim detaljima iz života bivšeg supruga, mudra glumica se nije oglašavala, a da i ona uživa nakon razvoda imali smo prilike da vidimo na slikama koje kruže društvenim mrežama.

Instagram

 

Naime, Danica Ristovski rođendan je proslavila i na setu serije koju snima sa Milicom Milšom i Žarkom Jokanovićem, a koji su tokom svih ovih godina njoj postali najbliži prijatelji.

Pročitajte Prodoran pogled, lepota filmske dive - Ovako je Danica Ristovski izgledala u mladosti

Na poklon je dobila grandiozni buket svežeg cveća, a na fotografiji koju je scenarista podelio na Instagramu možemo primetiti da bivša supruga Lazara Ristovskog nikad nije bila srećnija i lepša te da joj život nakon razvoda veoma prija.

Komentari. (0)

Loading