Ana Nikolić

Šta se desilo Ani Nikolić? Najnovije fotografije ne prestaju da se komentarišu

Autor:

26.01.2024 17:44

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Frizura Ane Nikolić mnoge je iznenadila, šta vi kažete, kako joj stoji?



Ana Nikolić povukla se u medijsku ilegalu posle brojnih turbulencija koje je doživela prethodne godine, pa retko imamo prilike da je vidimo na nekom javnom događaju.

Pevačica je ipak aktivna na društvenim mrežama gde je Ana Nikolić pre nekoliko dana pokazala kako izgleda njena nova frizura.

Ata Images

 

Naime, pop zvezda rešila je da svoj izgled potpuno transformiše i ošiša se na paž. Boju nije menjala već je ostala brineta, što joj po mišljenju mnogih frizera savršeno pristaje uz ten.

Kada je u pitanju nova frizura Ane Nikolić ni tu greške nema jer je takozvani midi-bob, što je naziv za ovako stilizovanu kosu, pravi hit 2024. godine.

Frizura Ane Nikolić biće najtraženija ove godine

Ipak, reklo bi se da su pevačicini fanovi podeljeni u mišljenju da li je ovo idealna frizura zbog njenog oblika lica, ali svaka promena je delotvorna, pa tako i ova, koju je Ana načinila sa svojim izgledom.

M.M./ATAImages

 

Podsetimo, nedavno se pojavila vest da Nikolićeva uživa u novoj ljubavi, ali se ona tim povodom nije javno oglašavala.

Pročitajte Ana Nikolić ima novog dečka? Poređenja sa Rastom ne prestaju (video)

Izgleda da u njenom slučaju ne važi ona čuvena parola da žena, kada je nezadovoljna u ljubavi, promeni frizuru, naprotiv.

Ana je nikad srećnija i zadovoljnija, te ju je ova promena dodatno oplemenila, a da li je reč o dobroj periki ili je ovo njen novi imidž, ostaje nam da vidimo.

Komentari. (0)

Loading