Ana Nikolić

Niko je nije prepoznao! Ana Nikolić više nije brineta, komentari su razni (foto)

Autor:

17.02.2024 13:46

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Izgled Ane Nikolić potpuno je transformisan, pevačica neprepoznatljiva



Ana Nikolić povukla se u medijsku ilegalu nakon što je prethodne godine stavila tačku na poslovnu saradnju sa bivšim menadžerom, kada je otkazala koncert u beogradskoj Štark areni.

Ipak, sinoć nije mogla a da ne podrži koleginicu Draganu Mirković, a ono što ne prestaje da se komentariše na društvenim mrežama je izgled Ane Nikolić.

M.M./ATAImages

 

Pevačica je uspela da zaobiđe veliki broj paparaca i da se uvuče u vip ložu, odakle je uživala u spektaklu koji je pripremila njena koleginica.

Ipak, na društvenim mrežama podelila je niz fotografija sa sinoćnjeg koncerta, a osim zanimljivog stajlinga imali smo priliku da vidimo da je izgled Ane Nikolić doživeo potpunu transformaciju.

Izgled Ane Nikolić nikad nije bio lepši

Naime, muzička zvezda je skratila kosu, te sada ima paž-frizuru sa šiškama, osim toga ofarbala se u plavo. U prvi mah niko je nije prepoznao.

 

 

Sa novom frizurom pevačica je ukombinovala i provokativni autfit, a ponela je haljinu od crne čipke, te su mnogi mišljenja da je prethodne noći izgledala više nego izazovno.

Pročitajte Šta se desilo Ani Nikolić? Najnovije fotografije ne prestaju da se komentarišu

"Kraljice", "Bravo, Ana, podsećaš na Lejdi Gagu", "Prelepo izgledaš" samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod Aninih najnovijih objava.

Komentari. (0)

Loading