Ana Nikolić

Ona joj vraća osmeh na lice i pruža radost: Tara uživa u ulepšavanju sa majkom

Autor:

18.10.2022 14:16

Foto:

Foto:

Ćerka Ane Nikolić oduševila sve



Pevačica Ana Nikolić svo slobodno vreme između nastupa i gostovanja provodi sa svojom naslednicom, ćerkom Tarom. Ona i njen bivši suprug, pevač i kompozitor Stefan Đurić iako više nisu zajedno, ostali su u korektnim odnosima, pa su tako zajednički proslavili peti rođendan svojoj naslednici u jednom prestoničkom restoranu. Za tu priliku su ukrasili lokal šarenim balonima. Poznata pevačica je nedavno na svom Instagram profilu objavila video u kojem njih dve uživaju u njihovom zajednčkom vremenu i druženju. Naime, Tara je na očima imala povez za spavanje, dok je ležala na kauču, a Ana joj je sređivala nokte, kao kod profesionalnog pedikira.

Instagram screenshot @ananikolicoffivial

 

 

 

Pročitajte Problemi sa Tarom! Ana Nikolić otkrila sa kojom NEVOLJOM se susrela u odgajanju ćerke

 

Dok je Tara uživala i odmarala, mama Ana je sa svim potrebnim priborom, sređivala i ulepšavala svoju mezimicu. Njena ćerka je neko ko joj vraća osmeh na lice, pruža radost, a neretko se njih dve mogu videti u šetnji. Ana svoju ćerku vaspitava i usmerava sa puno ljubavi i pažnje, želeći joj sve najbolje kao i svaki roditelj, ali od jednog cilja ne odustaje, a to je školovanje: "Kao što mene moji roditelji nisu sputavali u odabiru profesije, naravno da ću i ja Taru podržati šta god da odabere. Ipak, insistiraću na solidnom obrazovanju. Mislim da je to za jednu mladu ženu u sadašnjem trenutku veoma važno. To nema veze sa onim: "Donesi mi diplomu!" Ne mora da završi fakultet i diplomira, ali mora da prođe neku školu", rekla je Ana.

Instagram

 

 

Mala Tara je nasledila lepotu na majku, koja je od kada se pojavila na muzičkoj sceni plenila svojim osmehom, pogledom i igrom. Naime, jednom fotografijom koju je poznata pevačica objavila na društvenoj mreži Instagram, njeni pratioci su mogli da vide da Tara ima svetlo zelene oči, baš kao i njena majka. 

Podsećanja radi, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta bili su u braku tri godine, a 2019. godine su se zvanično razveli. Poznata pevačica je jednom prilikom izjavila: "Ja sam veoma teško to podnela, ali imam dete, shvatila sam da nemam baš mnogo luksuza da budem u ne znam kakvoj depresiji. Razvod je izuzetno teška stvar, ali sve se preživi. Uvek je bolje staviti tačku na nešto što nije funkcionalno, nego nastavljati agoniju."

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading