Njihova sreća nema cenu: Naslednici Danice i Lazara Ristovskog podržali odluku roditelja

Autor: Gloria.rs

14.02.2022 10:30

Foto: ataimages

Foto: ataimages

Razvod Danice i Lazara Ristovskog pokrenuo je mnoga pitanja, a neke odgovore za naš magazin otkriva dramski umetnikU ekskluzivnoj ispovesti dramski umetnik Lazar Ristovski objašnjava razloge koji su doveli do rastanka sa suprugom i koleginicom Danicom Ristovski sa kojom je proveo u braku 42 godine i dobio sinove Petra i Jovana.

Naslednici Danice i Lazara zrelo i trezveno su reagovali na iznenadne vesti o razvodu Danice i Lazara Ristovskog. Kako nam je glumac otkrio u ekskluzivnoj ispovesti, Petar i Jovan slažu se sa njihovom odlukom.

Pročitajte Kad ljubav izbledi: Lazar Ristovski se razvodi posle 42 godine braka

Dalibor Danilovic

 

Razvod Danice i Lazara Ristovskog - sinovi se slažu

- Njih dvojica su odrasli ljudi koji sada imaju svoje porodice. Oni takođe misle da je zdravije i poštenije da ljudi, ako već nisu srećni u braku, pokušaju da budu srećni van braka - objasnio je glumac.

Podsećanja radi, čuveni glumački par venčao se 1980 godine, a svoju ljubav krunisali su s dva sina - Petar koji je filmski producent i reditelj i Jovan koji je završio ekonomiju. Stariji sin oženjen je glumicom Teodorom, dok je mlađi Jovan, sa suprugom Ljiljanom prošlog septembra dobio naslednika Bogdana.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading