Mateja Kežman

Kraj nje je pronašao mir i sreću: Gde je danas bivši fudbaler

Autor:

12.10.2022 13:40

Foto:

Foto:

Ljubav koja je promenila Mateju Kežmana



Nekadšnji fudbaler, danas fudbalski menadžer i jedan od sportista koji je svojevremeno važio za velikog zavodnika Mateja Kežman, danas uživa u mirnom životu, na planini, daleko od gradske vreve i gužve. Od kako se povukao sa sportske profesionalne scene, retke su prilike gde se bivši fudbaler može sresti i videti. Sa druge strane njegova supruga, privatna preduzetnica Tara Šumonja, neretko sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli trenutke sa svojim surpugom, pa pratioci mogu da vide kako danas izgled jedan od najpoznatijih srpskih fudbalera. Na fotografijama koje deli se može videti da uživaju u mirnom životu na planini, baveći se ugostiteljstvom i otvarajući nove planinske kuće, koje pružaju kompletan turistički doživljaj.

Instagram screenshot @tara_sumonja

 

 

 

Pročitajte Geni su čudo - Osmogodišnji sin Mateje Kežmana trenira fudbal i pravi ikone, talenat će vas zapanjiti

 

Mateja je vidno promenio izgled u odnosu na dane kada se aktivno bavio fudbalom, a par je na slikama srećniji nego ikada, uživajući u svojoj idili i životu daleko od grada. Tako su oni leto proveli krstareći hrvatskim primorjem, pecajući i odmarajući. Bivši fudbaler koji je oduvek važio sa velikog zavodnika, pored njegove treće supruge je promenio način života, preporodivši se. Naime, oni su, pre nego sto su se zavetovali na večnu ljubav 2018. godine, zabavljali pet godina, a svoju ljubav su krunisali sinom Lukom. Mateji je mali Luka peto dete, jer iz prvog braka ima sinove Lazara i Jakova i ćerku Emiliju, kao i sina Filimona, koji ima 9 godina. 

Instagram screenshot @tara_sumonja

 

 

Čini se da je kraj Tare, koja vodi posao sa poslastičarnicama našao sreću i mir, opredelivši se za potpuno drugačiji stil života. Bračni par je doneo odluku da se preseli na planinu, pa tako bivši fudbaler već neko vreme živi na Kopaoniku. Par Kežman je zajedno skoro jednu deceniju, a njegovoj sadašnjoj supruzi je ovo drugi brak, jer je pre toga bila udata kada je imala devetnaest godina za Milutina, sina advokata  Ace Perišića. Mada su njihovi prijatelji opisivali tu ljubav kao dečiju, dok je ona u vezi sa Matejom našla sve što joj je potrebno, kako prenosi portal magazina Story.

Instagram screenshot @tara_sumonja

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading