Vuk Kostić

Parče raja na Mokroj gori: Zavirite u drvenu vikendicu Vuka Kostića, jedan detalj će vas oduševiti (foto)

Autor:

26.05.2023 18:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Vikendica Vuka Kostića pravi je raj okružen prirodom



Zvezda serije "Ubice mog oca" pravi je zaljubljenik u prirodu, pa nije ni čudo što se vikendica Vuka Kostića nalazi na Mokrog gori, daleko od radoznalih pogleda. 

Instagram

 

Budući da se vikendica Vuka Kostića nalazi u jednom od najlepših mesta u Srbiji, a brojne poznate ličnosti su u njoj rado viđeni gosti. Drvena brvnara ima i prelepu terasu, koja je stvorena za uživanje, i predstavlja mesto gde se u letnjem periodu veselo društvo rado okuplja. 

Pročitajte Ulica u Zemunu nosi njegovo ime - Gledali ste ga u Srećnim ljudima ali niste znali da je on otac Vuka Kostića (foto)

Svoje parče raja glumac je sredio po svojoj meri, a mir koji je pronašao među drvećem, daleko od asfalta i gradske vreve, kako sam ističe, ne bi menjao ni za šta na svetu. 

‒ Ako prođe autoput do Užica, eto mene na Mokroj gori da živim i da odatle putujem na predstave u Beograd ‒ rekao je on jednom prilikom, pa otkrio:

Instagram

 

‒ Plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo. Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta -  zaključio je Kostić. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

Osim kolega koji ponekad navrate, Kostiću u vikendici društvo prave kućni ljubimci koje smatra pravim i doživotnim prijateljima. 

- Da, to su te njuške. Pravi prijatelji koji te nikad ne bi ogovarali, izdali, bili grubi prema tebi. Trčali bi za tobom na svojim malim nogama do kraja sveta, dali bi svoj mali život za tebe, a da ne trepnu. Saradnici u najlepšem poglavlju našeg života - poručio je glumac putem Instagrama. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading