Vuk Kostić

Sa kime uživa u adrenalinskim sportovima na planini

Autor:

27.10.2022 14:50

Foto:

Foto:

Glumac Vuk Kostić uživa na planini i četvorotočkašima



Jedan od najpoznatijih glumaca Vuk Kostić, koji pored velikog talenta i mnogobrojnih televizijskih i flimskih projekata u kojima ga je publika zavolela, važi za velikog šarmera i zavodnika. Glumac koji je široj javnosti postao poznat po ulozi u domaćoj seriji "Ubice mog oca" u kojoj glumi inspektora Aleksandra Jakovljevića. Pored glume, Vuk je neko ko je poznat po svojoj pasiji i ljubavi prema lovu i ribolu, pa tako svaki slobodan trenutak provodi u prirodi i pored reke. Nedavno je na društvenoj mreži Instagram podelio slike prelepog prirodnog pejzaža i kristalno čiste vode na kojem je boravio pecajući u uživajući, sa opisom da mu je žao da ide kući.

Instagram screenshot @vukkosticbadza

 

 

 

Pročitajte Bila je to velika ljubav - Za kojom glumicom je izgubio glavu

 

Šarmantni glumac često priča na temu lova, pa tako neretko pominje koliko mu znači boravak u prirodi, pa je tako jednom prilikom otkrio koja su mu omiljena mesta za bekstvo u prirodu: "U prirodi čovek gleda u daljinu, ne kao gradski čovek koji ne vidi 30 metara ispred sebe, a i da hoće, ne može od zgrada i betona", izjavio je svojevremeno za naš magazin. Objašnjavajuči da priroda ima isceliteljske moći i da se u zelenilu i tišini problemi sami reše i kristališu: "Svi problemi se sami rešavaju. Misli se u glavi raspliću, nema presije da nešto mora da se reši, jednostavno ste opušteni, gledate u pučinu, beskraj i sve dođe na svoje".

Instagram screenshot @vukkosticbadza

 

 

Poznati glumac je nedavno na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj uživa u društvu jedne devojke dok se zajedno spremaju da zaplove u avanturu kvadom po Mokroj Gori, koristeći sunčane i tople jesenje dane. Kao pravi zaljubljenik u prirodu, kad god mu posao dozvoli, uživa u čarima svih godišnjih doba, pa je takom tokom godina obilazaka Srbije i Crne Gore izdvojio nekoliko lokacija na koje voli da ode: Obišao sam uzduž i popreko našu Srbiju, napomenuvši i da je član lovačkog udruženja 'Hajduk Veljko' u Negotinskoj Krajini: "Tamo obožavam da idem. Idem i na Đerdap, Dunav, Mokru Goru i, naravno, Taru, na kojoj su prelepi pejzaži.

Instagram screenshot @vukkosticbadza

 

 

Volim i Crnu Goru, posećujem je kad god je lepo vreme. Krajem oktorbra sam bio u Bigovu. Kupao sam se u šortsu, nije uopšte bilo hladno. Stoga, Crna Gora mi je takođe beg, tamo sam dete", rekao je jednom Vuk. Pa, je tako napravio drvenu kućicu na Mokroj Gori, a nedavno je otkrio i da planira da Beograd i gužvu zameni šumom, morem i tišinom: "Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo. Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta", rekao je glumac za magazin Story.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading