Vuk Kostić

Pohvalio se novom ribom: Najzad znamo šta radi

Autor:

17.07.2022 21:00

Foto:

Foto:

Hobi Vuka Kostića: ribolov, druženje i veličanstveni primerci



Hobi Vuka Kostića, smaragdne vode, udica, druženje i veličanstveni primerci ulova

Poznati srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac, kome je umetnost u genima, s’obzirom da potiče iz glumačke porodice, otac mu je poznat pozorišni i filmski glumac 1970-ih i 1980-ih, Mihajlo Kostić Pljaka, a unuk je Nestora-Nege Kostića, jednog od osnivača i glumaca prvog pozorišta u Prokuplju posle Drugog svetskog rata, dok je stariji brat Nestor profesionalni ronilac. Glumačku karijeru započeo je još kao dečak igrajući u nekoliko filmova, kao i u televizijskoj seriji „Otvorena vrata“. Sa 6 godina, igrao je u Ateljeu 212 u komadu Dušana Kovačevića „Sveti Georgije ubiva aždahu“, ulogu Vane siroče, u režiji Ljubomira Mucija Draškića. Dok u istom periodu na televiziji snima brojne dečije obrazovne emisije i serije za decu.

 

Pročitajte  Vikendica Vuka Kostića na Mokroj gori će vas ostaviti bez daha

 

Instagram screenshot @vukkosticbadza

 

 

 

Posle 3. razreda gimnazije, započeo je studije glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu na kojem je diplomirao juna 2011. godine, predstavom „Mušica“. Pre završetka studija na 3. godini studija, Vuk počinje snimanje filma „Apsolutnih 100“ iz 2001. godine, u režiji Srđana Golubovića, kojem je to ujedno bio i prvi film, a isto tako i Vuku, prva glavna uloga u igranom filmu, koji je postigao izuzetan uspeh u zemlji i inostranstvu, u kojem igra omladinskog šampiona u streljaštvu - Sašu Gordića, sa kojom je skreuo pažnju na sebe kao glumca. Po završenim studijama, Vuk upisuje postdiplomske studije iz istorije filma.

Poznati dramski umetnik je neko ko je vrlo aktivan, ko voli prirodu, lov i ribolov, pa je tako odlučio da napravi sebi oazu na Mokroj Gori, planini koja važi za prirodan dragulj. Ušuškana vikndica u zelenoj šumi, među drvećem predstavlja idelano mesto gde glumac može da istražuje okolne šume i predele i da uživa u miru i tišini. Nedavno je na društvenoj mreži Instagram, podelio aktivnosti lova i ribolova i uspeh ulova veličanstvene ribe.

 

Instagram screenshot @vukkosticbadza

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading