Uspomene

Hronološki prikaz odrastanja Vuka Kostića: Od bebe do zrelog muškarca u samo nekoliko trenutaka

Autor:

04.01.2022 10:25

Foto:

Foto:

Odrastanje Vuka Kostića prikazano je kroz kratak video snimak koji su njegovi verni obožavaoci podelili putem društvene mreže Instagram, a oduševljeni glumac isti je podelio i na svom profilu na pomenutoj mreži.



Popularni filmski i pozorišni glumac Vuk Kostić (42) jedan je od omiljenih domaćih  glumaca, te konstantni postovi posvećeni njemu, njegovom radu i odrastanju nisu ništa novo. No, ovog puta, njegovi obožavaoci došli su na ideju da naprave kratak video snimak, u kom će obuhvatiti Kostićev čitav život, te hronološki prikazati njegovo odrastanje.

Pročitajte i I Vuk Kostić se opredelio: Moćna poruka za Rio Tinto

Oduševljeni Vuk Kostić pomenuti snimak istog trenutka podelio je i na svom, zvaničnom Instagram nalogu, zahvalivši se na zaista lepom gestu njegovih obožavalaca.

Odrastanje Vuka Kostića nije bilo ni malo lako 

Naime, Vuk je nedavno za domaće medije otkrio kako se osećao kada je njegov otac, uzor i najveći životni oslonac Mihajlo Kostić Pljaka iznenada preminuo, kada je glumac imao svega 21 godinu.

Pročitajte i Bila je to velika ljubav: Za kojom poznatom glumicom je Vuk Kostić izgubio glavu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

- Moj otac je u kratkom roku doživeo niz tragedija koje su ga obeležile i zbog kojih je kasnije nas držao na okupu. Imao je samo sedam godina kada mu je majka preminula pred sam početak rata 1940, od tuberkuloze. Babu su mu streljali Nemci u dvorištu jer je pokušavala da spreči odlazak sina Nestora, mog dede, u logor Mauthauzen, gde je ipak odveden. A rođena sestra poginula mu je nekoliko godina posle rata. Sve je to uzrokovalo da nas je čuvao i učio nas šta znači porodica - objasnio je glumac za Kurir, dodajući da mu je pokojni otac bio uzor u svakoj sferi života, od posla do hobija.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading