Vuk Kostić

Zgodni četnik: Puca iz šmajsera na neprijatelje

Autor:

06.08.2022 14:00

Foto:

Foto:

Izgled Vuka Kostića: Zgodni vitez u novom osvajačkom pohodu



Izgled Vuka Kostića: neustrašivi galop kroz šumska prostranstva. Poznati glumac koji je široj javnosti postao poznat po glavnoj ulozi u domaćoj seriji „Ubice mog oca“, koja je dobila brojne nagrade za najbilju seriju, režiju i za najboljeg glumca. Glumac koji je svoje glumačke korake započeo jos nakon završene treće godine 11. beogradske gimnazije, kada je upisao Faklutet dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon završene treće godine studija, Vuk počinje snimanje filma „Apsolutnih 100“ sa Srđanom Golubovićem kome je to ostvarenje predstavljalo projekat prvenac, kako u režiji, tako i prvoj igranoj filmskoj ulozi sa kojim postižu veliki uspeh u zemlji i inostranstvu.

Instagram screenshot @vukkosticbadza

 

 

Pročitajte Vuk Kostić podelio fotku staru šest decenija: uspomene na veliko prijateljstvo

 

Glumac je skrenuo pažnju na sebe ulogom omladinskog šampiona u streljaštvu, kada je igrao Sašu Gordića. Nakon završenih studija, Vuk upisuje postdiplomske studije iz istorije filma. Glumac je poznat po tome da voli lov i ribolov, kao i da vreme provodi u svojoj vikendici na Mokroj Gori od koje je napravio pravu malu oazu u srcu zelenog dragulja, svu od drveta sa terasom koja pruža pogled na prelepe prirodne krajeve planine Tare. Osim u lovu i ribolovu, mladi umetnik je prepoznatljiv što za svaku ulogu za koju se sprema, bez obzira kakve scene od njega zahteva, trudi se da ih radi sam, sarađujući sa kaskaderskim timom koji mu pomaže obučavajući ga za sve neophodne vratolomije koje treba da prikaže na velikom ili televizijskom platnu.

Instagram screenshot @vukkosticbadza

 

 

Poznati glumac je nedavno uplovio i u mankenske vode, radeći za jedan modni brend, u kojem se pokazao kao jako spretan pred fotografskim objektivom, u elegantnim odelima i košuljama koje su nešto ležernijeg dezena. Tople letnje dane, osim uživanja na reci i sportskim aktivnostima ribolova i lova, provodi radno, snimajući novi film, čija je ekranizacija najavljena za 2023. godinu pod nazivom „Vera“, a glumac je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio nekoliko fotografija, koje prikazuju hrabrog vojnika koji puca iz vatrenog oružja, hrabro i neustrašivo galopirajući na konju kroz šumske predele. Uloga koja mu po glumčevim senzibilitetima i preferencijama odgovara, jer je u njoj svoj na svome, nalazeći se u ambijentu koji mu prija.

 

Instagram screenshot @vukkosticbadza

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading