Siniša Mihajlović

Veliko dvorište, dva bazena i prelep pogled: Vila porodice Mihajlović će vas ostaviti bez daha (foto)

Autor:

30.06.2023 15:00

Foto:

Foto:

Vila Siniše Mihajlovića ima neverovatan pogled i vredi čitavo bogatstvoProslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović koji je krajem prošle godine, nažalost, izgubio bitku sa opakom bolešću je veći deo svog života proveo i Italiji. 

Instagram

 

Igrao je za nekoliko tamošnjih klubova sa kojima je osvojio brojne titule, a ostao je upamćen i kao najbolji izvođač slobodnih udaraca koji se ikada mogao videti na terenu. 

Pročitajte Slavlje u domu Mihajlovića - Konačno došlo vreme za srećne dane, Viktorija otkrila detalje (foto)

Posebno je bio vezan za Milano, Rim, ali i Sardiniju gde se nalazi i raskošna vila Siniše Mihajlovića koju danas često posećuje njegova supruga Arijana, ćerke Viktorja i Virdžinija, kao i ostali članovi porodice.

Instagram

 

Luksuzna nekretnina koja se nalazi na letovalištu Porto Cervo na Sardiniji okružena je velikim dvorištem, ima dva bazena, a budući da je sakrivena ispod velike planine pruža neverovatan pogled i bajkovite zalaske sunca koji ostavljaju bez daha.

Instagram

 

Vila Siniše Mihajlovića upečatljiva je i po jednom posebnom kutku koji jasno pokazuje koliko je sportista voleo našu zemlju. 

Pročitajte: Rim doneo odluku, Arijana u suzama - Hvala vam... Siniši je to produžilo život

Naime, na kamenom pragu ove divne vile koja pliva u zelenilu stoji isklesan natpis "SRBIJA", a ovaj gest mnogima je naterao suze na oči. 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading