Nikola Jokić

Porodica je njegov najveći trofej: Nikola Jokić najbolji od svih, bez ove dve princeze ne bi uspeo (foto)

Autor:

13.06.2023 12:30

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Porodica Nikole Jokića najveći je ponos slavnog košarkašaNekoliko dana nakon što je Novak Đoković osvojio 23. gren slem titulu još jedan srpski sportista ostvario je neverovatan uspeh. 

Naime, košarkaši Denver Nuggetsa osvojili su NBA finale nakon što su savladali Miami Heat ukupnim rezultatom 4:1, a MVP bio je naš Nikola Jokić

Getty Images

 

Osim što je osvojio dve uzastopne MVP titule, Nikola,je došao i do najvažnijeg trofeja u košarci - NBA prstena. Porodica Nikole Jokića, ali i brojni fanovi pružali su sportisti veliku podršku sa tribina.

- Da, ne samo ćerka, moja žena je tu takođe, bila je uz mene od prvog dana, čak i u Beogradu. Tu je i moj brat koji živi sa mnom. U stvari, svi smo živeli zajedno u jednom trenutku, pa je to bio cirkus. Ali oni su svi deo mog života. Mnogo znači, a bez njih ne bih bio ovde 100 posto - izjavio je košarkaš nakon utakmice.

 

 

Tokom proslave pobede Nikoli su se na parketu pridružile supruga Natalija i ćerkica Ognjena, a prizor lepe i srećne porodice raznežio je obožavaoce širom sveta.

Pročitajte Nikola Jokić važi za najboljeg košarkaša na svetu, a sada je pokazao da ima i stila

Posebnu pažnju privukao je dres Nikoline naslednice kojoj je umesto prezimena, na leđima je pisalo "tata".

Getty Images

 

Getty Images

 

Getty Images

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading