Natalija i Nikola

A ima milione: Porodica Nikole Jokića ovde letuje, njima skupe destinacije nisu potrebne

Autor:

24.06.2023 09:00

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Porodica Nikole Jokića neguje prave vrednosti, iako ima milone najbolji košarkaš sveta ne letuje na preskupim destinacijama



Pauza posle naporne, ali uspešne, sezone konačno je počela za Nikolu Jokića

Ali Jokić nije od sportista koji baterije puni na moru i egzotičnim letovalištima, složićete se, to je prava retkost.

Photo by Elsa/Getty Images

 

Centar Denvera koji je osvojio NBA prsten i titulu unikatan je i po ovom pitanju, jer odmara u rodnom Somboru, u vojvođanskoj ravnici sa porodicom, piše Kurir.

Kao i proteklih godina, tako i ove porodica Nikole Jokića, supruga Natalija i ćerkica Ognjena, iz Amerike je stigla u rodni kraj.

Pročitajte Ni Karleuša, ni Ceca, ni Brena - Ovo je omiljena pevačica Nikole Jokića, niko ne zna da mu je pevala na svadbi

Nikola uživa u vikendici koja se nalazi van grada, to je "njegovo more" svakog leta.

Nikola Jokić živeo je sa roditeljima i braćom Strahinjom i Nemanjom u zgradi, na četvrtom spratu u ulici Gruje Dedića.

Potom su se roditelji preselili u dvorište sa dve kuće, gde i danas žive.

Blic TV

 

Nikola Jokić na kružnom toku prema Subotici i Bezdanu gradi novi dom. Somborci taj potez zovu Venac.

Na toj lokaciji su pri kraju izgradnje tri velelepne kuće za Nikolu i njegovu braću, gde će oni provoditi leto kada se vrate iz Amerike.

Privatna arhiva

 

Biće to oaza mira za Jokiće, a ceo posed biće opasan visokom ogradom, baš onako u vojvođanskom stilu, kako bi sačuvali spokoj i intimu. 

Pročitajte Pojavio se na hipodromu sa njom, svi su ih gledali  Ro-đeni brat Nikole Jokića pravi zavodnik, stariji je 11 godina

O tome šta Jokić voli govorio je i njegov kum Nebojša Vagić u razgovoru za "BSC Happy portal".

- Nikola dok je u Somboru pored druženja i brige o svojim konjima, uživa u rekreativnim aktivnostima, igranje tenisa, plivanja na bazenu, pecanja, odlazi i često na vikendicu.

Nas dvojica volimo da spremamo hranu u našoj domaćoj radinosti, veoma mu znači da bude okružen ljudima koje voli. Pored nas se oseća komforno isključivo na taj način - pričao je Vagić i dodao:

Instagram

 

- Ne voli nikakve turbulentne situacije. Obožava u slobodno vreme da ide na splavaranje, svake godine idemo zajedno na Taru.

Prirodu obožava, da li kod nas na Duvanu, reka Tara ili su to planine. To su te aktivnosti koje ne preskače, ništa spektakularno. Ukratko - dobra hrana, dobri ljudi, konji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading