Lidija Vukićević

Kao iz kataloga: Kuća Lidije Vukićević na Bežanijskoj kosi očarava, kupatilo posebno (foto)

Autor:

07.06.2023 12:16

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Dom Lidije Vukićević je besprekorno uređen, zavirite i uverite se i sami...Dom Lidije Vukićević nalazi se na Bežanijskoj kosi, a ovo raskošno zdanje je kao iz kataloga.

Glumica je vodila računa o svakom detalju, te je njena prostrana kuća uređena besprekorno.

Svaki detalj ima svoje mesto, a čitav prostor odiše toplom porodičnom atmosferom kojoj posebno doprinosi kombinacija drveta i nežnih tonova.

Instagram

 

Kuću Lidije Vukićević krase brojna umetnička dela, kao i beli klavir na kome glumica voli da svira u trenucima opuštanja.

Pročitajte Lidija Vukićević ceo život verna samo njemu - Prva ljubav zaborava nema

Lidija uživa da prohladne večeri provodi pored kamina, a osim pravog ima i električni. 

Instagram

 

U dnevnoj sobi nalaze se police sa mnoštvom knjiga, fotografijama i ikonama. Tu su sveće i cveće koje dodatno doprinose na atmosferi topline.

Instagram

 

Ipak, budući da je poznata kao izuzetno negovana žena, omiljeno mesto u domu Lidije Vukićević za nju je kupatilo u kojem kako je u više navrata izjavila provodi dosta vremena gde uživa u ritualima nege.

Instagram

 

Letnje noći rezervisane su za prelepo dekorisanu terasu gde se opušta uz omiljene časopise i čaroban pogled. 

Pročitajte Stan na Vračaru, pogled na Hram Svetog Save - Ovde živi Mima Karadžić, portret posebne dame krasi dnevni boravak

Dom Lidije Vukićević idealno je mesto za okupljanja sa prijateljima i porodicom, a glumica rado ugosti svoja dva sina.

Instagram

 

- Skoro sam pročitala nečiji komentar kako Andrej na Instagramu stavlja slike psa, a ne automobila, poput mnogih vršnjaka. 

Pročitajte Zaustavila vreme - Lidija Vukićević (60) otkrila tajnu večne mladosti, iz ishrane izbacila ove namirnice (foto)

Nikada nisam bila od majki koje smatraju da je najvažnije deci svaki dan skuvati ručak, meni je bio prioritet da sa njima konstantno razgovaram. Dešavalo se da pričamo do ranih jutarnjih sati, što je najvažnije - na njihovu inicijativu, ne na moju. 

Boško Karanović

 

Srećna sam kad vidim da je taj način vaspitavanja dao rezultate i da su izrasli u momke za primer. Istovremeno, beskrajno me raduje što niko za njih ne može da kaže da su “mamini sinovi" - ispričala je svojevremeno Lidija za HELLO!.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Nadica

08.06.2023 11:25

Kakav kiceraj !!!!