Danica Maksimović

Umetnička dela, kamin i ruže: Dom Danice Maksimović je spoj luksuza i topline (foto)

Autor:

09.05.2023 17:00

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Dom Danice Maksimović uređen je sa ukusom, svaki detalj ima posebno mesto...Glumicu Danicu Maksimović karakteriše poseban stil i oko za detalje, a to se osim u njenim modnim izdanjima savršeno oslikava u njenom domu.

Pročitajte Odsad brojim unazad

Dom Danice Maksimović nalazi se u mirnom kraju Beograda i odiše toplom porodičnom atmosferom. Danica u prelepoj kući živi sa suprugom Todorom Lolićem sa kojim je uredila malu oazu.

Pročitajte Stan na Vračaru, pogled na Hram Svetog Save - Ovde živi Mima Karadžić, portret posebne dame krasi dnevni boravak 

Dvorište njihove kuće krasi cveće i zelenilo o kome glumica sama vodi brigu, a ako je suditi po fotografijama veoma joj lepo ide od ruke.

Pročitajte Mirna oaza okružena netaknutom prirodom - Kristina Radenković na ovom imanju je pronašla beg od gradske gužve (foto)

Dvospratnicu glumačke dive krase umetnička dela, a svaki komad nameštaja biran je sa posebnom pažnjom.

Pročitajte Na Dvor nisu dobrodošli - U ovom stanu su Filip i Danica Karađorđević sa sinom Stefanom pronašli svoju sreću FOTO

Danica zimi najviže voli da se opušta pored kamina gde je u to doba godine posebno idilična atmosfera u šta smo se uverili na društvenim mrežama, pa se slobodno može reći da je dom Danice Maksimović raj za oči.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading