Danica Maksimović

Najlepše dvorište Beograda: Danica Maksimović se ponosi svojom baštom, svaki cvet je sama zasadila (foto)

Autor:

13.05.2024 17:01

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Bašta Danice Maksimović jedna je od najlepših u Beogradu, uverite se i sami



Jedna od naših najistaknutijih glumica Danica Maksimović živi u mirnom kraju Beograda, a budući da je u pitanju kuća, ona i suprug se mogu pohvaliti prostranim dvorištem.

Glumica je poznata kao esteta i neko ko ima oko za detalje, pa i ne treba da čudi što bašta Danice Maksimović izleda kao pravi mali rajski vrt.

Dramska umetnica uživa da u bašti provodi slobodno vreme, a posebno zadovoljstvo joj pričinjava gajenje prelepog cveća kojim se često pohvali svojim pratiocima na društvenim mrežama.

U bašti Danice Maksimović možete videti najrazličitije vrste biljaka, a kada krene proleće, kolorit je božanstven. Narcisi, petunije, dan i noć samo su neke od prelepih biljaka koje krase eksterijer u kome se glumica relaksira.

Pročitajte Umetnička dela, kamin i ruže – Dom Danice Maksimović je spoj luksuza i topline (foto)

- Trenutna rapsodija u mom dvorištu... Nikada nisam mogla ceo spektar boja mojih cvetnica da prikažem... Evo jednog dela lepote - napisala je glumica na svom Instagram nalogu u opisu najnovijih fotografija iz bašte.

Nedavno je za proslavu Uskrsa inspiraciju za dekoraciju trpeze Danica pronašla upravo u bašti pa su na njenom stolu glavni ukrasi bili baštenski cvetovi.

Inače, unutrašnjost doma proslavljene glumice krase brojna umetnička dela, a svaki komad nameštaja ona i suprug Todor Lolić birali su sa posebnom pažnjom.

Sve u svemu, Danica je skrojila dom po svojoj meri, a u prolećnim danima nema lepšeg mesta za ispijanje kafe nego u osunčanoj bašti gde se na tren čini da ste izvan Beograda.

Komentari. (1)

Loading
Ljubica

15.05.2024 14:18

Bravo Danice, tako rade prave žene!