Lidija Vukićević

Lidija Vukićević ceo život verna samo njemu: Prva ljubav zaborava nema

Autor:

27.05.2023 12:00

Foto:

Foto:

Glumica Lidija Vukićević u njega se zaljubila pre mnogo godina



Lidija Vukićević ceo život verna je samo njemu. Glumica koja oduševljava izgledom u šestoj deceniji i izgleda bar dve decenije mlađe, veoma vodi računa o nezi i fizičkoj kondiciji. Izuzetno je disciplinovana, posebno kad je u pitanju nega lica. 

- Skidanje šminke i nega kože obavezi su čak i kad dođem u pet ujutru s gostovanja. Kad se primat da spoljnim efektima, odnosno šminki, a ne onome na čemu ona stoji, onda to vrlo brzo propada. Poslednjih godina koristim prirodne preparate na bazi arganovog ulja, a često na lice namažem samo njega i antirid kremu, da bi koža mogla da diše preko noći.

Pročitajte Posle punih 38 godina Lidija ponovo u njegovom zagrljaju: Sreća je to!

Luka Šarac

 

Glumica mnogo vremena posvećuje kosi, koja zahteva posebnu negu, stavlja maske i pre i posle pranja, jer ne može da je ukroti. Farba se jednom mesečno i obavezno skraćuje krajeve, da bi kosa mogla da diše. 

- Kod frizera uvek odlazim čiste kose, jer niko ne može da je raspravi osim mene. Nikad ne bih odstupila od sebe, recimo da se ofarbam u plavo i imam ravnu kosu. Hoću ukoliko to od mene zahteva uloga. Ne želim da bežim od sebe, pošto se sebi i ljudima do čijeg mi je mišljenja stalo sviđam baš ovakva kakva sam.

ATA Images

 

Lidija je uverena da je najbolji savet za lepotu unutrašnje zadovoljstvo i da je to osnova dobrog izgleda.

- Možeš da se našminkaš, središ, ali ako ne umeš to da izneseš jer nemaš unutrašnje energije, onda je sve džaba. Obožavam parfeme, smatram da su oni deo ličnosti. Godinama sam verna jednom, u pitanju je "Angel", Tijerija Muglera. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading