Siniša Mihajlović i Arijana ponovo stali pred oltar: nakon 25 godina braka supružnici odlučili da urade OVO!

Autor:

29.06.2021 15:30

Foto:

Foto:

Siniša Mihajlović i njegova supruga Arijana odlučili su da obnove zavete, međutim, ovog puta su umesto u Srbiji, zavete izgovorili u Italiji u katoličkoj crkvi.



Siniša i Arijana upoznali su se početkom devedesetih godina, kada je srpski fudbaler odlučio da pojača redove tamošnjeg fudbalskog kluba Sampdorije. Njihov put bio je popločan izazovima koje su uzajamnom podrškom i bezuslovnom ljubavlju uspeli da prebrode, te sada mogu potpuno da se prepuste uživanju.

Pre 25 godina par je održao crkveno i građansko venčanje upravo na ovaj datum, a sada nepune tri decenije kasnije, supružnici su odlučili da obnove zavete i ponovo stanu pred oltar. 'Srebrnu svadbu' odlučili su da krunišu u rodnoj zemlji atraktivne italijanske voditeljke, a ceremoniji u Porto Ćervu prisustvovala je kompletna familija, te osmesi na njihovim licima govore više od hiljadu reči.

Pročitajte i Arijana Mihajlović nestrpljivo isčekuje unuku: Fotografijom oduševila sve!

Podsećanja radi Siniša i Arijana u građanski brak stupili su na Vidovdan davne 1996. godine, da bi devet godina kasnije bilo održano i crkveno venčanje u Sremskim Karlovcima. Njihovo venčanje i tada je bilo zaista čarobno, a njihova ljubav i sada je jaka kao i tada, uverite se i sami:

Pročitajte i Mihajlovići u provodu: fudbalska legenda obilazi Srbiju! (Foto)

Svoju ljubav supružnici su krunisali s dve ćerke Virdžinijom i Viktorijom, te naslednicima Miroslavom, Nikolasom i Dušanom. Nema sumnje da Siniša i Arijana sada žive pravu bajku, a nakon velike borbe koju je naš proslavljeni fudbaler vodio sa podmuklom bolešću i brojnih drugih poteškoća s kojima su se susreli zaista su zaslužili sve što im se sada dešava.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading