Đoković pazario luksuznu nekretninu: Nole za ovo zadovoljstvo izdvojio neverovatnu sumu novca

Autor:

18.10.2021 20:30

Foto:

Foto:

Novak Đoković kupio je luksunu nekretninu na 40. spratu kule u Beogradu, te će to biti nova baza porodice Đoković kada budu boravili u Beogradu.



Najbolji svetski teniser Novak Đoković svom neverovatnom asortimanu nekretnina pridodao je luskuzni penthaus u elitnom naselju u srpskoj prestonici.

Naime, kako prenosi Star, Nole je odlučio svojoj porodici da obezbedi mesto u Beogradu koje će im biti baza operacija kada borave u Srbiji. Jedan od najmodernijih delova prestonice uskoro će postati dom najboljeg svetskog tenisera, na oduševljenje brojnih komšija. Ovu luskuznu nekretninu krasi neverovatan pogled na grad, koji je Đokovića kupio dok je projekat bio još u izgradnji, a vrlo brzo Nole će sa porodicom moći da se useli u pomenuti penthaus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Novak je kaparisao ceo sprat u kuli koja je tek bila u izgradnji, a sada je u završnoj fazi. Imaće čak 40 spratova. Novaku će pripasti poslednji sprat koji ima i najbolji pogled, ali je zato i najskuplji. Cene se kreću u kuli oko 4000 evra, a idu preko 5000, koliko košta to što Novak želi - govori izor za pomenuti portal.

- Nole i Jelena već imaju stan u ovom naselju i tu borave sa decom kada dođu u Beograd. Čm je čuo da se grade novi stanovi, odmah je kontaktirao investitora, izabrao šta želi i tražio broj računa da uplati kaparu. Ovaj stan će biti nešto spektakularno, što najbolji teniser sveta i zaslužuje. Nole je čak naručio i posebne materijale kojima će majstori raditi, iako mu i to i te kako podiže cenu - zaključio je izvor.

Pročitajte i Jelena Đoković: Naša deca su prva generacija dece koja ne dobija batine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Pored toga, pojedini mediji pisali su da je stan plaćen pola miliona evra, kao i da poseduje terasu neverovatne kvadrature. Tu je Đoković napravio bazen, koji je verovatno bazen na najviše mestu u Beogradu, takođe Nole je kupio i tri garažna mesta za koja je izvdojio veliku količinu novca.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading