Jelena Đoković: Naša deca su prva generacija dece koja ne dobija batine

Autor:

16.10.2021 21:00

Foto:

Foto:

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta, vrlo je posvećena roditeljstvu, a vaspitanju svoje dece prilazi dosta metodično



Novak Đoković i Jelena maju dvoje dece, sina Stefana i ćerku Taru, a njihovo odrastanje se po jednom bitnom faktoru razlikuje od odrastanja njihovih roditelja, baka i deka i daljih predaka.

Pročitajte i Šta čita Jelena Đoković - Kako da dečaci porastu srećni

Instagram

 

Prilikom gostovanja na jednoj panel diskusiji, Jelena je otkrila kako reaguje na greške i neposlušnost Stefana i Tare, te da ih rešava na civilizovan način.

- Moja deca su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baka i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - rekla je ona.

Kako se mnogima dopao način na koji Jelena razmišlja, objave na njenom Instagram profilu sve češće su vezane za vaspitanje dece i privlače ogromnu pažnju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rosana

18.10.2021 14:49

Bravo, Jelena. Ima jos nade, tu na Balkanu.