Siniša Mihajlović

Kome će pripasti bogatstvo? Testament Siniše Mihajlovića glasi ovako...

Autor:

22.12.2022 21:15

Foto:

Foto:

Testament Siniše Mihajlovića glavna je tema u medijima



Siniša Mihajlović tokom svoje bogate karijere igrao je u prestižnim klubovima, a samim tim zaradio i pozamašnu svotu novca. Fudbalski as je u braku sa suprugom Arijanom dobio petoro dece, a iz prethodne romanse sa jednom Rimljankom dobio je sina Marka, te se nameće pitanje kako glasi testament Siniše Mihajlovića?

Pročitajte Nije stigla da mu kaže - Viktorija Mihajlović fotografijom sve otkrila, Siniša bi zaplakao

Getty Images

 

“Bez obzira na testament, Mihajlovićevo nasledstvo moraće da se podeli i sa vanbračnim sinom Markom. Tako nalaže Građanski zakonik. Tu su, naravno, i supruga Arijana, sa kojom ima ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i sinove MiroslavaDušana i Nikolasa”, piše italijanski list Corriere Adriatico.

Pročitajte Bol je ogromna - Vanbračni sin Siniše Mihajlovića oprostio se od oca, a evo kako je izgledao njihov prvi susret

Instagram

 

Podsetimo, Siniša je planirao da upozna vanbračnog sina kada napuni 18 godina, kako bi, kako je rekao, razgovarali kao odrasli ljudi, međutim, na nagovor supruge Arijane to se desilo ranije, kada je Marko imao 11 godina.

- Potrčali smo jedan drugom u susret i nekoliko minuta proveli u zagrljaju. Obećao sam mu da ću sutradan postići gol na utakmici protiv Breše, koji ću njemu posvetiti. Tako je i bilo. Kada je s velikim osmehom uzviknuo: 'Tata, ispunio si obećanje', hteo sam da puknem od sreće"- ispričao je svojevremeno Mihajlović.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Milan Ultras Bg

24.12.2022 08:28

Ostavite više na miru porodicu da u miru i tisini tuguju.

Aleksandar Todorović

26.12.2022 21:21

Ostavite vise njegovu porodicu na miru.Sve ostaje njegovoj zeni i deci,da nece mozda da uzmete vi?