Dragana i Brena

Nakon Draganinog razvoda, Brena zauzela jasan stav: Volela bih da kažem jednu stvar

Autor:

28.03.2024 18:21

Foto: M.M, Antonio Ahel/ATAImages

Foto: M.M, Antonio Ahel/ATAImages

Razvod Dragane Mirković zatekao domaću javnost, Brena poslala jasnu porukuRazvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića zatekao je domaću javnost. 

Brojne poznate ličnosti stale su u pevačicinu odbranu i žele da joj budu podrška u jednoj od najtežih životnih situacija, a reči Lepe Brene će se dugo prepričavati. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tokom gostovanja u emisiji  „Prvi red” na K1 televiziji, muzička zvezda podržala je dugogodišnju prijateljicu i koleginicu, a njenu poruku vam prenosimo u celosti. 

Pročitajte Zbog ovoga Draganini roditelji ćerki nisu došli na venčanje

- Zaista ne bih volela da komentarišem tu priču. To je bio šok za sve nas...

Dragana Mirković je moja prijateljica. Nas dve smo počele da radimo sa istim čovekom, koji je pravio velike zvezde i pravio jedan ozbiljan pevački tim. 

To je bolan trenutak za sve nas, za mene pogotovo... Mogu da zamislim kako se ona oseća. Volela bih da kažem jednu stvar... 

Pročitajte Već tada je znala da Toni ima drugu - Draganina pesma naslutila kraj, pretužno (video)

Da, kao njena prijateljica, žena, majka i supruga, potpuno razumem u kakvoj se ona emotivnoj situaciji nalazi.

Samo želim da je ispoštuju i da joj ne stavljaju so na ranu, jer je ona jedna od dobrih ljudi, veoma časna osoba, neko ko je svoju karijeru gradio veoma ozbiljno i profesionalno.

Volela bih da joj kao čovek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju svugde i da sam u svakom trenu na njenoj strani - poručila je pevačica. 

Komentari. (0)

Loading