Danijela Dimitrovska

Posle teškog razvoda, Danijela Dimitrovska utehu pronašla u njemu

Autor: Gloria.rs

31.03.2023 16:53

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Danijela Dimitrovska nedavno je priznala koliko joj je razvod teško pao, a sada najviše vremena provodi na jednom mestuManekenka Danijela Dimitrovska nedavno se razvela od voditelja Ognjena Amidžića i samo je jednom prilikom ispričala koliko joj je to teško palo.

Pročitajte Danijela Dimitrovska se načisto slomila, u suzama iskreno o razvodu - Mislila sam da živim bajku (video)

Tada je rekla da je razvod po medicinskim istraživanjima nivo stresa poput smrtnog slučaja i priznala koliko joj je bilo teško da prebrodi kritičan period.

- Nikada mi nije bio cilj da se udam tek tako, ali kada se desila ljubav, želela sam da sebi napravim bajku - započela je ona i dodala:

- Kada ste deo bračne zajednice sve nekako delite na pola, ali onda kada odlučite da više ne želite da budete deo toga, onda imate osećaj da morate ponovo da naučite na hodate. Ali moram da napomenem da je bilo puno kriza

Pročitajte Modni duel koji se dugo čekao - Ceca Ražnatović i Danijela Dimitrovska u istoj haljini (foto)

Instagram

 

Pored sina Mateje i poslovnih obaveza, na njenom Instagram profilu često objavljuje video klipove ali i fotografije iz teretane, te je potpuno jasno da tu i najviše vremena provodi.

Nakon bolnog perioda, posvetila se zdravom životu, treninzima ali i svom telu, te svoju liniju dovodi do savršenstva, piše Kurir.rs.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading