Dragana Mirković

Dragana Mirković potpuno iskrena: Mislila sam da će se na tome završiti

Autor:

05.04.2024 14:01

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Neočekivana odluka Dragane Mirković tada je iznenadila njene fanove, evo o čemu je reč



Da se regionalna muzička zvezda razvodi od supruga Tonija Bijelića, svima je dobro poznato.

Iako o uzrocima koji su doveli do kraha ljubavi nije želela javno da govori, odluka Dragane Mirković, koju je svojevremeno podelila sa svojim fanovima, jasno pokazuje koliko joj je porodica važna. 

Mirko Tabašević

 

Naime, odluka Dragane Mirković da nakon rođenja sina i ćerke okonča muzičku karijeru tada je potpuno porazila njene fanove koji su učinili sve što je bilo u njihovoj moći ne bi li joj promenili mišljenje.

Pročitajte Razvod Draganu Mirković već promenio, odsečno poručila - Ne trebaju nam grofovi!

- Dok su deca odrastala, mislila sam da neću imati više karijeru. Napravila sam pauzu od četiri godine i smatrala sam da do 2000. što je bilo - bilo je. 

Međutim, fanovi su dali sve od sebe i bukvalno su me molili, čak je tu i suza bilo, da ne napustim karijeru, da se vratim i da im mnogo nedostajem. 

Onda sam 2004. godine odlučila da zbog njih snimim jednu ploču, smatrajući da ću ja to njima da poklonim i da ćemo na tome završiti. Međutim, kao što vidite, nije se na tome završilo.

Pročitajte Dragana Mirković očajna, Manuela doživela njenu sudbinu, pretužno

Nastavila sam da pevam, ali mnogo manje. Više sam bila kod kuće, posvećena deci, što je i normalno. Drugačije ne bih pristala da se vratim.

Publika je, naravno, prihvatila taj kompromis i to da ne mogu više da radim stvari kao nekad.

Hvala im puno na razumevanju i tome što su shvatili koliko mi znači da budem sa Markom i Manuelom - iskrena je bila pevačica u emisiji „Rame uz rame sa Draganom”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kurir.rs (@kurir.rs)

 

Podsećanja radi, Dragana Mirković i Toni Bijelić su posle 24 godine odlučili da okončaju svoj brak

- Već dugo moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Pročitajte Pokajao se? Toni Bijelić se vratio u zamak Ebenfurt (foto)

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasem zajednicu koju smo nekada imali.

Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavljajući tačku na naš brak - rekla je, između ostalog, Dragana. 

Komentari. (0)

Loading