Dragana Mirković

Odluka Dragane Mirković je sve promenila, pevačica priznaje: Osećala sam se usamljeno

Autor:

05.02.2024 13:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Odluka Dragane Mirković nije bila očekivana, pevačica otkrila sve detalje



Niz godina Dragana Mirković je na samom vrhu estrade. Sve što je u životu postigla duguje isključivo glasu, dobrim pesmama, ali i bezuslovnoj podršci roditelja Jelice i Predraga i sestre Dušice.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Slavna pevačica rođena je u selu Kasidol, nadomak Požarevca, u šestočlanom domaćinstvu, zbog čega je odluka Dragane Mirković da ode iz porodičnog gnezda sve iznenadila. 

Pročitajte Zlatni detalji, krevet neobičnog oblika - Zavirite u Draganinu i Tonijevu spavaću sobu (foto)

- Kada sam se prvi put odselila iz Kasidola i preselila u Beograd, osećala sam se uplašeno, usamljeno i vrlo vrlo uzbuđeno.

Šta je to što me u budućnosti čeka i šta mi donosi taj veliki grad Beograd. Jako je važno sačuvati vaspitanje i to odakle potičemo zbog toga što je to nastavak našeg puta.

Luka Šarac

 

Odluka Dragane Mirković nije bila laka, ipak, pevačica se na život u velikom gradu brzo navikla. 

Na život u Beogradu navikla sam se začuđujuće brzo. Naravno, to je bila ogromna promena u odnosu na moj život pre toga u jednom malom selu. Ali, sve mi se to dopadalo. 

Pročitajte Reči Dragane Mirković slamaju srce - Kriva sam, kriva sam (video)

- Dopadala mi se gužva, dopadalo mi se puno ljudi, dopadale su mi se prodavnice koje nisu bile one male seoske prodavnice, društvo mi je bilo novo, super mi je bilo - otkrila je pevačica u emisiji ”Rame uz rame sa Draganom”.

Komentari. (0)

Loading