Rafael Nadal

Tužan prizor: Nadal izgubio kosu, ovo je zaista on (foto)

Autor:

08.12.2023 11:51

Foto: Photo by Brendon Thorne/Getty Images

Foto: Photo by Brendon Thorne/Getty Images

Izgled Rafaela Nadala privukao dosta pažnje, fotografije svi komentarišu



Karijera jednog od najboljih tenisera sveta, Rafaela Nadal oduvek privlači veliku pažnju javnosti. Teniser je nedavno govorio o mnogim fazama kroz koje je prošao, ali izgled Rafaela Nadala ipak je privukao najviše pažnje.

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

 

Nekoliko dana nakon obraćanja javnosti Rafael Nadal, osvajač 22 grend slema ponovo se obratio svojim navijačima putem društvenih mreža.

- Bila je ovo duga godina, prošao sam kroz mnoge faze, od pokušaja da se ponovo takmičim tokom sezone šljake... Sedmicu za sedmicom, razočarenje za razočarenjem sve dok nije došlo vreme da se zaustavim i kažem da je dosta. Morao sam na operaciju - rekao je Rafa.

Pročitajte Novak ga smatrao bliskim prijateljem... Nadal izjavom o Đokoviću zaprepastio, uspeh mu ne prašta

- Od tada je mi se otvorio novi horizont, težak put, ali uvek sam imao nadu da ću se vratiti. Naravno da je bilo mnogo nedoumica. Naravno da je bilo trenutaka kada je izgledalo nemoguće da ovaj trenutak dođe, ali sada mislim da sam spreman da se vratim.

Teniser nije želeo da daje velika obećanja, već je sasvim realno govorio o očekivanjima od naredne sezone, piše Sportal.

 

Izgled Rafaela Nadala bacio njegovu izjavu u zasenak

- Ne znam na kom nivou ću biti, ne znam šta da očekujem. Nemam pojma, ali me trenutno nije briga. Srećan sam što sam se vratio i želim da se zabavim i verujem da ću biti konkurentan. 

Trenirao sam dobro nekoliko nedelja, verujem da ću moći da se takmičim. Prošao sam kroz mnoge faze, ali danas mislim da je vreme. Znam da je to težak turnir, ali nadam se da ću biti spreman da se takmičim. Ne težim ničemu drugom, samo da budem konkurentan.

Nadal nije igrao od januara ove godine, a poslednji turnir na kojem je učestvovao bio je Australijan open kada je izgubio od Amerikanca Mekenzija u 2. rundi. Imao je velike probleme sa povredom, bio je na operaciji, kasnije je usledio oporavak, pa je zatim krenuo da trenira punom parom za 2024. godinu.

Pročitajte Nije bio trač, zaista je kraj - Rafael Nadal rasplakao sve na konferenciji, muk u sali (video)

Turnir u Brizbejnu na programu je od 31. decembra. U međuvremenu, jedan navijač se fotografisao sa Rafom, a fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama mnogima je zapala za oko.

Primetno je da je kosa koja mu je tokom cele karijere bila zaštitni znak, sada je znatno proređena.

Komentari. (0)

Loading