Rafael Nadal

Novak ga smatrao bliskim prijateljem... Nadal izjavom o Đokoviću zaprepastio, uspeh mu ne prašta

Autor:

21.09.2023 15:00

Foto: Julien Finney

Foto: Julien Finney

Izjava Rafaela Nadala o Novaku mnoge je iznenadila



Novak Đoković pre deset dana osvojio je dvadeset i četvrtu grend slem titulu, i još jednom svetu dokazao zašto sa ponosom nosi epitet najbolji teniser na svetu.

Ipak, kao i u svakom poslu i u tenisu postoji dosta sujete. To je dokazao i jedan od najvećih Novakovih rivala. Naime, najnovija izjava Rafaela Nadala o Đokoviću naišla je na oštre kritike u srpskoj javnosti.

Ata Images

 

Nadal o Noletu ni ranije nije govorio previše u superlativu, ali ovo što je sada izrekao je za svaku osudu.

Španski teniser gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji, a voditelj nije mogao a da ne pomene nestvaran uspeh Novaka Đokovića. Međutim izjava Rafaela Nadala o 24. grend slem tituli bila je potpuno neočekivana.

Pročitajte Reči pune ljubavi - Novak Đoković oduševio Jelenu, to je pravi muškarac (foto)

– Mislim da Đoković tu grend slem priču doživljava malo intenzivnije od ostalih. Za njega bi bila velika frustracija da nije ostvario rekord – rekao je Nadal, a zbog ovoga je i voditelj ostao šokiran.

Poznato je da se upravo španski teniser takmičio s Novakom za najboljeg tenisera svih vremena, a ova njegova izjava samo potvrđuje koliko mu je teško što nije postigao ono što je postigao Srbin čije će rekorde teško neko da obori.

Komentari. (0)

Loading