Ana Bekuta

Za Anu Bekutu danas je najteži dan, bol ne prolazi

Autor:

14.02.2024 17:02

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Ljubav Ane Bekute prema njenom Milutinu ne jenjava, danas bi za njih bio poseban dan



Milutin Mrkonjić preminuo je krajem novembra 2021. godine i za sobom ostavio neutešnu partnerku Anu Bekutu da večno čuva uspomenu na njihove zajedničke trenutke.

Pevačica nikada nije krila da je njena najveća ljubav upravo preminuli političar, a danas bi za njih bio posebno važan dan.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Muzička zvezda uživala je u vanbračnoj zajednici sa Mrkonjićem nešto više od devet godina, delili su i dobro i zlo, a njegovu smrt ni dan-danas nije prebolela.

Danas bi Ana i Mrka proslavljali dvanaestu godišnjicu ljubavi, a pevačica se oglasila na svom Instagram nalogu podelivši njihovu zajedničku fotografiju:

Ljubav Ane Bekute zauvek će biti on

- Prepoznala bih te u potpunom mraku, da si nem, a ja gluva. Prepoznala bih te u potpuno drugom životu, u drugim telima, u drugim vremenima.

Antonio Anhel / Ata images

 

I volela bih te u svemu tome, dok i zadnja zvezda na nebu ne izgori u zaborav. Snimila sam našu pesmu. Zagrli me - poručila je pevačica uz zajedničku fotografiju.

Pročitajte Ana Bekuta može da kupi sve što poželi, ali na nogama nosi isto što i 90% Srpkinja (foto)

Ljubav Ane Bekute prema njenom Milutinu ne jenjava, kao ni tuga zbog njegovog odlaska. Uvek je pevačica isticala da je upravo on njena najveća podrška tokom života i karijere.

 

Komentari. (0)

Loading