Ponosna baka: Ana Bekuta oduševljena gestom njene unuke

Autor:

16.08.2021 20:45

Foto:

Foto:

Unuka Ane Bektue odlučila je da obraduje voljenu baku, a potez na koji se odlučila oduševio je poznato pevačicu.



Čuvena pevačica Ana Bekuta (61) ovih dana presrećna je. Poznato je da je Bekuti porodica izuzetno bitna, te da se trudi da svoje najmilije sakrije od radoznalih fotoreportera, zbog čega vrlo retko fotke svojih bližnjih objavljuje na društvenim mrežama.

Dušan Petrović

 

Međutim, nedavno je odlučila da napravi izuzetak, a sve zbog gesta njene unuke Sonje koji ju je oduševio. Naslednica poznate pevačice izrasla je u pravu lepoticu, koja preti da nadmaši svoju slavnu baku i ne samo to, atraktivna Sonja uspela je izborom haljine Anu da ostavi bez teksta.

Naime u pitanju je haljina koju je pevačica svojevremeno nosila, a prema njenim rečima, ista je starija od Sonje.

Pročitajte i Ana Bekuta sada je svima dobro poznata, a kako je izgledala u mladosti? (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Dragi Instagrame - znate da nisam patetična baka svojim unucima, ali... Moja unuka Sonja obukla moju haljinu koja je starija od nje (i svih vas) i ja sam večeras zbog te sitnice najsrećnija baka ovog sveta. Ljubi te baka, lepotice moja, uživaj u svojoj mladosti i lepoti, baka će se uvek truditi da ti u nasleđe ostavi mnogo sitnica da ti ulepšaju veče, dan i život - napisala je Bekuta u opisu fotke na kojoj njena unuka Sonja pozira u pomenutoj haljini.

Njeno oduševljenje je očigledno, a nema sumnje da će ponosna baka svojoj unuci u amanet ostaviti još mnogo prelepih stvari, kojima će sasvim sigurno da joj ulepša, kako ona kaže, veće, dan i život.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading