Jelena i Tara

Ti nisi moja majka: Reči Tare Đoković su Jeleni slomile srce

Autor:

28.10.2023 13:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Reči Tare Đoković su Jeleni slomile srce



Jelena Đoković vaspitanje dece, sina Stefana i ćerke Tare, ne krije, već javno govori na tu temu kad god joj se ukaže prilika.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji supruga našeg najboljeg tenisera progovorila je o karakteru svoje dece, pa otkrila koje su joj to reči Tare Đoković slomile srce. 

Profimedia

 

– Jako je teško za jednog roditelja da prihvati kada dete pruža otpor. Juče smo se Tara i ja posvađale pred spavanje jer ona neće da ide u krevet kada joj kažem da idem da spava.

Pročitajte Moćno i neobično u isto vreme - Novak Đoković konačno otkrio, Stefan i Tara su imena dobili po...

Meni to ne prija jer to je rutina i znamo kada se ide na spavanje i sada ja tebe treba da jurim. Ona tada namerno obuje rolere po kući da vozi. U mojoj glavi je to nedopustivo da se roleri voze po kući.

Na kraju smo sedele i ona je meni rekla – ti nisi moja mama, izađi iz kupatila. Pošto sam joj rekla da opere zube. Ja bih volela da ja i ti duže vremena provedemo grleći se, mazeći se, nego u ovom procesu, gde ja tebe molim da se središ.

Onda je bila jako ljuta na mene i, između ostalog, i rečenica da joj nisam mama, što je mene jako zabolelo, ali na kraju se pomirimo i ona je zaspala u mom naručju.

Ipak, taj proces je da me na nosilima iznesu. To je znak da ja nemam formulu. Ne znam da li postoji idealan brak, prijateljstvo, posao, poslovni saradnik.

Pročitajte Postupak Jelene Đoković iznenadio, Novak ostao zatečen - Prestala sam da vaspitavam Stefana i Taru

U bilo kojoj interakciji između dva ljudska bića mora da postoji neslaganje, konflikt, da to mnogo mirnije razrešimo, a ne agresija, tuča, oduzimanje svega – kaže Jelena koju su reči Tare Đoković ganule.

Ata Images

 

Na kraju Jelena je rekla da, iako je mnogi smatraju blagom, ona smatra da to baš i nije tako.

– Ne doživljavam sebe kao blagu, već kao neku vrbu, onako malu, tanku, koju vetrovi lome, a nikako da me slome.

Onda ja verujem da je to više snaga nego blagost, ali svako će reći svoje – zaključila je Jelena Đoković na televiziji K1.

Komentari. (0)

Loading