Ana Bekuta

Skromna, prirodna i mršava: Ovako je Ana Bekuta izgledala pre 50 godina (foto)

Autor:

06.09.2023 16:20

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Fotografija Ane Bekute oduševila pratioceLegenda narodne muzike, Ana Bekuta, danas je napunila 64 godine i tim povodom na Instagramu podelila fotografiju iz svoje mladosti.

"Da li biste me prepoznali?“, upitala je pevačica svoje fanove, a onda dodala:

Instagram

 

"Na slici poziram sa svoje dve školske drugarice, Gocom i Verom. Od snimanja ove fotografije prošlo je pedeset godina, a mi smo još uvek u kontaktu.

Danas, na moj 64. rođendan moram da budem najviše zahvalna upravo na tome. Na tome što sam nakon pedeset godina dovoljno ista da me još uvek poznaju i prepoznaju svi oni s kojima sam započela život i karijeru.

Pročitajte  Fotografija Ane Bekute- Ovako Ana Bekuta izgleda nakon intervencija (foto)

I ako mi dozvolite da malo mudrujem o životu na današnji dan - najvažnije u životu je napredovati iz dana u dan, iz godine u godinu, slaviti svoj život i svoje godine, ali ipak ostati svoj dovoljno da vas znaju oni koji su s vama krenuli u život.

Instagram

 

Hvala vam na bezbroj rođendanskih čestitki i lepih želja. Čovek je živ i zdrav samo dok ima neostvarene želje i razlog da se sutra probudi željan života. Voli vas vaša Ana“.

Fotografija Ane Bekute oduševila je njene pratioce koji su joj uputili mnoštvo čestitki koji su se složili da pevačica sada izgleda bolje nego ikada.

Komentari. (0)

Loading