Marija Vicković

Mariju Vicković krive za razvod poznatog para, ona poručila samo jedno

Autor:

12.05.2024 09:00

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Ljubav Marije Vicković i dalje intrigira, dovođena je u vezu sa ovim poznatim glumcemMarija Vicković već godinama je na glumačkom nebu, ali poslednjih godina posebno je osvojila srca publike likom simpatične Natalije u seriji „Radio Mileva“.

Pored toga mnogo je više angažovana u pozorištu nego u serijama i filmovima, a jedan od njenih zapaženijih projekata bilo je ostvarenje „Pogled s Ajfelovog tornja“ gde joj je partner bio Branislav Trifunović

Luka Šarac

 

Tada dvadesetpetogodišnja Marija u pomenutom filmu igrala je glavnu ulogu, a mnogi se više sećaju „hemije“ između njenog lika i doktora koga je igrao muzičar Darko Rundek. Njihova gluma kasnije je bila ispraćena naslovima „Marija očarala Rundeka“.

Ipak, o ljubavi Marije Vicković ne zna se gotovo ništa, ali je dovođena u vezu sa poznatim glumcem.

Naime, pre nekoliko godina glumicu su krivili za razvod Branislava Lečića i Nine Radulović.

Povod za glasine bile su njihove fotografije nastale u Australiji, gde su bili na turneji sa pozorišnom predstavom.

Pročitajte Marija Vicković na ivici suza - Kada je on umro, osetila sam najveću bol

- Svi imamo društvene mreže, pa se na osnovu raznih fotki provuku razne priče. To je nešto što vas prati, bilo kakvo negiranje je trošenje moje energije koju koristim na druge stvari - prokomentarisala je Marija Vicković ljubav, prenosi HELLO!.

Glumica je nedavno za pomenuti medij otkrila kako provodi slobodno vreme.

- Idem u teretanu, radim kundalini-jogu, prija mi da se prošetam šumom, pa i da meditiram u prirodi. Kad god mogu, viđam se sa prijateljima.

- Volim da se uspavam uz knjigu, a tu je i moja kuca LucietaLu. Ime je dobila po liku iz predstave koju sam najduže igrala „Ribarske svađe“.

Komentari. (0)

Loading