Jelena Gavrilović

Za savršen izgled Jelene Gavrilović zadužena je čaša ovog jeftinog napitka, ima ga svaka kuća

Autor:

11.05.2024 11:01

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Koji je trik Jelene Gavrilović za savršen izgled u 42. godini?



Mnoge dame se često pitaju koji je to trik Jelene Gavrilović kojim kožu, ten i izgled održava savršenim u petoj deceniji života?

Glumica s pravom godinama unazad slovi za jednu od najlepših žena na javnoj sceni, a osim prirodne lepote i savršeno izvajane figure, prepoznatljiva je i po širokom osmehu koji gotovo nikad ne skida sa lica.

Marija Mlađen/ATA Images

 

Dramska umetnica uglavnom praktikuje poseban režim ishrane koji ne isključuje slatkiše. Neke namirnice izbegava, a ističe da svako uz te trikove može da izgubi šest kilograma.

- Ishrana i treninzi. Volim zdrave namirnice. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno.

S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije - rekla je Jelena svojevremeno za "Stil" i otkrila šta je izbacila iz ishrane.

Trik Jelene Gavrilović - od ovog nema lakše

Ipak, postoji jedan poseban trik Jelene Gavrilović kao njen "kec u rukavu" kada je reč o hidriranoj koži i zdravom izgledu.

Verovali ili ne, za njen besprekoran i svež izgled zaslužna je voda. Da, dobro ste pročitali.

- Voda je najbolje piće koje možete da nađete i u prodaji i besplatno. Uključujući česmovaču beogradsku koja je fantastična, moram da je pohvalim.

Pročitajte Nokti u znaku ljubavi - Jelena Gavrilović ima najlepši manikir za Dan zaljubljenih (foto)

- Ali jeste, voda je najbolje piće, volim da popijem kafu, čaj, ali kad sam na nekom događaju, trudim se da uglavnom pijem vodu.

Uopšte sebe nikada nisam ograničavala, ali oduvek i zauvek je za mene voda najbolje piće - rekla je glumica za "Prvu".

 

 

 

Komentari. (1)

Loading