Jelena Gavrilović

Uz ova 3 trika Jelene Gavrilović brzinski ćete izgubiti 6 kilograma

Autor:

29.03.2023 17:07

Foto:

Foto:

Jelena Gavrilović se pridržava ova tri pravi u ishraniGlumica Jelena Gavrilović uvek je u glamuroznim izdanjima, i ponekad deluje kao do joj sve haljine stoje kao salivene. Poznato je i da veoma vodi računa o svojoj ishrani.

Zanimljivo je i to što su to trikovi koje svako može da primeni.

Pročitajte Broji sitno - Udaje se Jelena Gavrilović, ona će joj pevati na svadbi (video)

Glumica uglavnom praktikuje poseban režim ishrane koji ne isključuje slatkiše. Neke namirnice izbegava, a ističe da svako uz te trikove može da izgubi šest kilograma.

- Ishrana i treninzi. Volim zdrave namirnice. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno.

S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije - rekla je Jelena svojevremeno za Stil i otkrila šta je izbacila iz ishrane.

Ata Images

 

Njen savet za izbor zdravih namirnica je jednostavan.

- Najbolje je izbeći brašno, šećer i so. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara.

Ne valja jesti uveče posle 7, 8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni, skinuće u startu već 6 kilograma - rekla je Jelena.

Pročitajte Njenoj sreći nema kraja - Porodica Jelene Gavrilović uskoro bogatija za još jednog člana, čestitke se nižu

Međutim, ona otkriva i da njen režim ishrane ne podrazumeva i potpuno odricanje.

- Tokom nedelje imam obavezno jedan dan koji zovem 'džank dan', kada jedem sve što poželim.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading