Jelena Gavrilović

Broji sitno: Udaje se Jelena Gavrilović, ona će joj pevati na svadbi (video)

Autor:

14.12.2022 19:57

Foto:

Foto:

Jelena Gavrilović gostujući u emisiji "Nikad nije kasno" otkrila je detalje o svom venčanju koje javnost sa nestrpljenjem iščekujeJelena Gavrilović već nekoliko godina uživa u pelepoj ljubavnoj priči sa partnerom Dariom, koga čuva kao zmija noge. Glumica se veoma retko pojavljuje sa dečkom na javnim mestima, a na društvenim mrežama zajedničkih fotografija skoro i da nema, jer o sreći se ćuti kažu mudri ljudi. 

Pročitajte Njenoj sreći nema kraja - Porodica Jelene Gavrilović uskoro bogatija za još jednog člana, čestitke se nižu

Instagram

 

O Jeleninom venčanju dugo se pisalo u javnosti, a onda je sve rastužila vest da joj je 3. oktobra prošle godine preminuo otac

"Napustio nas je moj najvoljeniji otac... Moja duša... Moja snaga. Čovek velikog srca! Uvek nasmejan i pozitivan bez obzira na okolnosti. Kad god se pogledam u ogledalo, videću tvoj lik, jer ti si moj i ja sam tvoja zauvek", oprostila se od oca lepa glumica i time svadbu i venčanje odložila za neka lepša vremena, koja baš sada dolaze. 

Pročitajte Srce mi je potpuno slomljeno - Jelena Gavrilović van sebe od tuge

Instagram

 

- Dan večanja je jako blizu - kroz osmeh je potvrdila Jelena gostujući u žiriju emisije "Nikad nije kasno" i takmičarku raskošnog glasa Miglenu Nikolov upitala:

- Da li hoćete da pevate na mojoj svadbi? 

Printscreen Prva Tv

 

- Hoću, obećavam - oduševljeno je odgovorila takmičarka.

- Hvala vam puno! To mi mnogo znači - iskreno je rekla Jelena i najavila da svadba samo što nije.

Printscreen Prva Tv

 

Pogledajte i sami:

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading