Jelena i Dario

Venčanje Jelene Gavrilović sve bliže, ova pevačica će joj pevati na svadbi

Autor:

12.11.2023 17:40

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Venčanje Jelene Gavrilović se bliži, svi se pitaju ko će joj pevati na svadbiJelena Gavrilović nedavno se verila sa dugogodišnjim partnerom Dariom, koji se retko pojavljuje u javnosti.

Srećni par uživa u ljubavi i sitno broji do dana kada će izgovoriti sudbonosno „da“, a mnogi su se zapitali kako će izgledati venčanje Jelene Gavrilović kao i ko će joj pevati na svadbi.

Instagram

 

O venčanju Jelene Gavrilović do sada se dugo pisalo, ali nažalost, zbog smrti njenog oca 3. oktobra 2021. godine, obustavili su pripreme za ovaj važan datum.

"Napustio nas je moj najvoljeniji otac... Moja duša... Moja snaga. Čovek velikog srca! Uvek nasmejan i pozitivan bez obzira na okolnosti.

Pročitajte Njemu je rekla da - Ko je misteriozni muškarac za kojeg se udaje Jelena Gavrilović

Kad god se pogledam u ogledalo, videću tvoj lik, jer ti si moj i ja sam tvoja zauvek", oprostila se od oca lepa glumica i time svadbu i venčanje odložila za neka lepša vremena, koja baš sada dolaze.

Prilikom gostovanju u emisiji „Nikad nije kasno“ glumica je kroz osmeh potvrdila da je dan venčanja jako blizu, a onda je takmičarku raskošnog vokala Miglenu Nikolovu pitala:

Instagram

 

- Da li hoćete da pevate na mojoj svadbi? 

- Hoću, obećavam - oduševljeno je odgovorila takmičarka.

Printscreen Prva Tv

 

Pogledajte i sami.

Komentari. (0)

Loading