Jelena Gavrilović opisala godinu za nama: Jako teško sam to podnela!

Autor:

18.01.2021 15:33

Foto:

Foto:



Glumica Jelena Gavrlilović vodila je vrlo dinamičan život pre pandemije, taj stil života iziskivale su brojne uloge koje je ona sa ogromnim uspehom iznela i predstavila gledaocima, a polako, bez velike pompe dobila je i titulu jedne od najangažovanijih srpskih glumica.

Gledali smo je u popularnim serijama 'Nemanjići', 'Ubice mog oca', 'Crveni mesec', ali najveću popularnost stekla je ulogom surove i osvetoljubive Tatjane u hit seriji 'Istine i laži'. Zaigrala je i u drugoj sezoni američke serije 'Predstraža', a veliko priznanje dobila je i za lik Elze u animiranom crtanom filmu 'Zaleđeno kraljevstvo 2' za koji je izabrana među najbolje glasove, te je nominovana za Zlatni globus.

Najavljen je i nastavak 'Istine i laži', i baš kada je delovalo da će svoj uspešni niz glumica produžiti i na 2020. godinu, pandemija virusa korona sve je zaustavila. Nakon izuzetno teške godine za sve, lepa Jelena u novoj godini poželela je da virus postane prošlost, a januar osim praznične čarolije za nju je poseban, jer je to mesec njenog rođenja.

Jelena naime, danas slavi svoj 38. rođendan, a ovaj poseban dan provešću u toplini svog doma, sa dugogodišnjim partnerom Dariom, koji joj je velika podrška, snaga i vetar u leđa u ovim izazovnim vremenima.

- Super se osećam, vrlo sam sabrana, što je jako teško u ovoj situaciji u kojoj se svi nalazimo. Međutim, ne žalim za prošlim vremenom, mislim da se sve dešava sa razlogom, sve što prođeš u životu, donese ti neke nove stvari. Zadovoljna sam, konačno sam pronašla ono za čim sa tragala - rekla je glumica za Kurir.

Pročitajte i Jelena Gavrilović: Smrt devojčice mi je promenila život

Jelena Gavrilovic, Foto: Jelena Jovanov

Godinu za nama opisuje kao tešku, a jedan događaj posebno je doprineo tome.

- Nedavno sam u jednom intervjuu izjavila da mi je mama bila bolesna i da sam to jako teško podnela. Na sreću, sve se dobro završilo. Prošla godina je bila teška zato što nas je vratila nama samima i na naš odnos prema drugima, prestali smo da živimo brzo, osvrnuli smo se na to šta je potrebno za sreću, a to su male stvari. Kada čovek nema te osnovne stvari, onda bi rekao: Zašto nisam bio zahvalan dok sam ih imao.

- Mislim da je to velika lekcija, ozbiljan šamar i da treba da se zapitamo šta su prave vrednosti i ko smo mi sami, šta želimo u životu, koji nam je cilj, da li smo srećni i šta treba da promenimo - istakla je Jelena.

Pročitajte i Jelena Gavrilović: Gubitak koji mi je promenio život

Jelena Gavrilovic, foto: Jelena Jovanov

Velika nesigurnost i strah koji se uvukao pod kožu svima tokom ovih 12 meseci za nama predstavljali su veliki problem mnogima, a Jelena je objasnila kak o se ona nosi sa negativnim emocijama.

- Strahovi su prirodni, svi se mi rađamo i umiremo sa nekim strahovima, ne znam kako se prevazilaze. Međutim, trudim se da budem pozitivna, da ne razmišljam, da čitam, istražujem i učim, to me pokreće.

Za kraj, glumica je sumirala utiske, te je otkrila šta je naučila iz svega.

- Ne volim usporeni ritam života, uživam u brzini i kreativnom haosu. I kada odem na odmor, mogu malo da se odmorim, ali ubrzo moram da radim. Radoholičar sam, odmor me frustrira, stalno mi mozak radi. Tokom pandemije sam načuila da ponekad treba malo da usporim, razmislim, da ne budem brzopleta i ne srljam, već da saberem misli i onda donosim životne odluke - zaključila je Jelena za Kurir.

Pročitajte i Jelena Gavrilović: Šefica gradilišta (foto)