Srce mi je potpuno slomljeno: Jelena Gavrilović van sebe od tuge

Autor: Gloria.rs

17.09.2021 20:45

Foto: Nebojša Babić

Foto: Nebojša Babić

Srce Jelene Gavrilović potpuno je slomljeno tužnom vešću koja je popularnoj glumici naterala suze na oči.Popularnu glumicu Jelenu Gavrilović slomila je činjenica da čuvenog Minje Subote više nema. U danu kada se od čuvenog voditelja dečijeg programa opraštaju poznate ličnosti širom Balkana, društvene mreže vrve od emotivnih poruka, setnih fotografija i oproštajnih poruka upućenih Minji.

Nema sumnje da je Minja mnogima obeležio detinjstvo, te ga učinio lepšim, ali jedna poruka posebno se izdvojila. U pitanju je oproštajna poruka Jelena Gavrilović, koja je, čini se izuzetno teško primila vest o Minjinoj smrti.

Pročitajte i Jelena Gavrilović opisala godinu za nama: Jako teško sam to podnela!

Jelena je uz fotku pomenutog voditelja, u opisu iste otkrila koliko je slomljena, te se zahvalila na svemu i uputila poslednji pozdrav.

- Danas mi je potpuno slomljeno srce. Zbogom dragi Minja i hvala ti za detinjstvo - stoji u opisu pomenute fotke, uz niz emotikona srca.

Sasvim je sigurno da će iza Minje ostati velika praznina, međutim sećanje na njega živeće kroz ljude širom Balkana, kojima je Minja bez sumnje obeležio detinjstvo, te ostavio neizbrisiv trag u istom. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading