Andrija i Aleksandra

Andrija i Đeđa stali na crtu Jelisaveti i Teu: Fotografija srušila društvene mreže (foto)

Autor:

10.10.2023 18:57

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Fotografija Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić iz teretane nasmejala je svakog



Kada pomislite na humor, pomislite na njih dvoje. Andrija Milošević i Aleksandra Tomić u ljubavi uživaju godinama, a svi mi u njihovim šalama i dogodovštinama.

Pre godinu i po dana njihovu sreću upotpunio je naslednik Relja koji im je postao centar sveta, a kako je on malo porastao, roditelji se vraćaju svakodnevnim aktivnostima. 

Najnovija fotografija Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić iz teretane pokazuje da su rešeni da budu u savršenoj formi, ali ni tu nije izostala šala na račun bliskih prijatelja.

Boško Karanović

 

Naime, njih dvoje na zajedničkim treninzima odlično se zabavljaju, a inspiraciju za vežbe i istrajnost pronalaze u jednom od najlepših srpskih parova.

U pitanju su bili Jelisaveta Orašanin i njen muž Miloš Teodosić koji su se nedavno vratili u Beograd. Sportista i glumica redovni su na treninzima koji su veoma iscrpljujući, a nije tajna da se glumci porodično druže i poštuju.

Pročitajte Danas puni 45 godina - Andrija Milošević objavio hit video i nasmejao hiljade ljudi

Andrijina supruga je na Instagram objavila fotografiju na kojoj su ona i njen muž u teretani, a iznad piše:

– Jelisaveta i Teo na aparatima.

Instagram

 

 

Mnogi obožavaoci poznatog para ovu poruku protumačili su tako da je Đeđa htela da poruči koleginici i njenom mužu da im uskoro stiže konkurencija kada Andrija i ona dovedu linije do savršenstva.

Fotografija Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić oduševila

Da li će uspeti u zamisli da dostignu Jelisavetu i Tea, ostaje nam da sačekamo i vidimo. Međutim, fotografija Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić iz teretane jasno govori koliko njih dvoje uživaju u zajedničkom vremenu.

Glumački par primer je kako kompromis, ljubav pomešani sa humorom čine pravu stvar te njihov brak važi za jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni.

 

Komentari. (0)

Loading