Marija Šerifović

Konačno je došao taj dan: Marija Šerifović podelila prelepe vesti, ovo se dugo čekalo!

Autor:

04.10.2023 17:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Marija Šerifović podelila prelepe vesti, fanovi oduševljeni



Svi oni koji prate karijeru Marije Šerifović čekali su oktobar s velikim uzbuđenjem. Naime, pop pevačica je u proteklom periodu vredno radila na novom albumu koji će uskoro ugledati svetlost dana, što je ona podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Šerifovićeva je objavila video uz opis „Dolazi” i fanovima je odmah bilo jasno da je u pitanju najava njenog novog albuma.  

Instagram

 

Kako su potvrdili iz Marijinog tima, nove pesme izlaze u petak, 6. oktobra, tačno u podne, a album nosi naziv „Dolazi ljubav”. Novi album ima osam pesama i već su gotovi spotovi za sve numere.

Pročitajte Prepoznajete li devojčicu sa slike? Vanserijskim glasom ostavlja svakog bez daha, a o njenom prvatnom životu stalno se spekuliše

O Marijinom novom albumu dugo se spekulisalo, posebno nakon velikog uspeha koji je prošle godine napravila s pesmom „Dobar vam dan”. Novi album Marije Šerifović biće kruna njene dve decenije duge karijere.

Marija je pre nedelju dana zahvalila svojim vernim fanovima i najavila da će 20 godina karijere obeležiti izlaskom novog albuma, kao i da će narednih dvadeset godina biti još zabavnije.

Komentari. (0)

Loading