Jelena Dokić

Pokušala da se ubije: Skok sa 26. sprata

Autor:

13.06.2022 12:27

Foto:

Foto:

Nekadašnja srpska teniserka, a kasnije australijska, Jelena Dokić otvorila je dušu i priznala da je pokušala da se ubije



Naša nekadašnja teniserka Jelena Dokić priznala je da je pokušala da se ubije skokom sa višespratnice, u aprilu mesecu ove godine. 

Smogla je snage da ovo podeli sa pratiocima na društvenoj mreži instagram. 

- 28.04.2022- Skoro sam skočila sa balkona na 26. spratu i oduzela sebi život. Nikada neću zaboraviti taj dan. Sve je mutno. Sve je mračno. Bez tona, bez slike, ništa nema smisla….. samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol. Poslednjih šest meseci je bilo teško. Stalno sam plakala. Od skrivanja u kupatilu na poslu da obrišem suze, da to niko ne vidi, do nezaustavljivog plača kod kuće u moja četiri zida. Bilo je nepodnošljivo. Stalno osećanje tuge i bola jednostavno ne nestaju, i moj život je razbijen. Krivim sebe, ne mislim da sam vredna ljubavi i uplašena sam. Takođe znam da imam još toliko stvari na kojima moram biti zahvalna, a onda počinjem da mrzim sebe jer se osećam kao da nisam zahvalna, jer ne smem da budem, jer želim da sve to okončam. Takav začarani krug u mojoj glavi - rekla je ona.

Pročittai i: Ne komentarišite moju težinu i veličinu - Snažna poruka Jelene Dokić

Teška depresija, loše misli i u misao da manje vredi od ostalih ljudi naterali su je na pomisao da oduzme sebi život:

 - Rezultat: skoro da sam skočila sa balkona na 26. spratu 28. aprila. Nikada neću zaboraviti taj dan, samo sam želela da bol i patnja prestanu. Izvukla sam se do ivice, ni sam ne znam kako sam to uspela. Stručna pomoći mi je spasila život. Ovo nije lako napisati, ali uvek sam bila otvorena, iskrena i ranjiva prema svima vama i duboko verujem u moć deljenja naših priča kako bi nam pomoglo da prebrodimo stvari i da pomognemo jedni drugima. Pišem ovo jer znam da nisam jedina koja se bori. Samo znaj da nisi sam. Neću da kažem da mi sada ide odlično, ali sam definitivno na putu oporavka. Neki dani su bolji od drugih i ponekad napravim korak napred pa nazad, ali borim se i verujem da mogu proći kroz ovo. verujem u sledeće: u redu je da osećam ono što osećam. U redu je biti tužan, samo nastavite da se borite i vratite se. To je ono što pokušavam da uradim i to je ono što me drži. Nemojte se stideti onoga što osećate. U redu je ovako se osećati i iz toga se možete vratiti. Moguće je, samo nastavite da verujete. Volim vas sve i evo borbe i preživljavanja da biste živeli i videli još jedan dan. Vratiću se jača nego ikad - završila je Jelena. 

Pročitati i: Kao grom iz vedra neba - Jelena Dokić posle 19 godina stavila tačku na ljubav s Tinom

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading